Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до переліку адміністративних послуг..."  № 553 від 18.08.2016р. 
Документ №553 від 18.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження переліку адміністративних послуг
Рішення міської ради  №34 від 22.12.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2016р.  № 553
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до переліку адміністративних послуг



З метою розширення переліку адміністративних послуг, які надаються у ЦНАП м.Івано-Франківська, відповідно до листів Управління праці Івано-Франківської міської ради від 23.06.2016р. №22/38-11в, Державної інспекції сільського господарства в Івано-Франківській області від 05.07.2016р. №02-02/869, Управління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської ОДА від 05.07.2016р. №03-06/574, Управління Державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА, Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 22.12.2015р. №34-2 «Про затвердження переліку адміністративних послуг», керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, доповнивши його наступними пунктами:

1.1.Пункт 136 «Реєстрація декларації (внесення змін до декларації) про початок виконання підготовчих робіт – Управління з питань Державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради».

1.2.Пункт 137 «Реєстрація декларації (внесення змін до декларації) про початок виконання будівельних робіт – Управління з питань Державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради».

1.3.Пункт 138 «Реєстрація декларації (внесення змін до декларації) про готовність об’єкта до експлуатації – Управління з питань Державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради».

1.4.Пункт 139 «Погодження/перепогодження схеми розташування місць дрібнороздрібної торгівлі, надання послуг у сфері розваг, стаціонарних атракціонів – Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини».

  1. Внести зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, доповнивши його наступними пунктами:

2.1.Пункт 32 «Спеціальний дозвіл на заняття та перенесення ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) земельних ділянок – Державна інспекція сільського господарства в Івано-Франківській області».

2.2.Пункт 33 «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін) про землі в межах адміністративно-територіальних одиниць з видачею витягу – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.3.Пункт 34 «Внесення до Державного земельного кадастру відомостей про обмеження у використанні земель, встановлені законами та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами, з видачею витягу – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.4.Пункт 35 «Виправлення технічної помилки у відомостях з Державного земельного кадастру, допущеної органом, що здійснює його ведення, з видачею витягу – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.5.Пункт 36 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про землі в межах території адміністративно-територіальної одиниці – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.6.Пункт 37 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про обмеження у використанні земель – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.7.Пункт 38 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі довідки, що містить узагальнену інформацію про землі (території) – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.8.Пункт 39 «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювань з кадастрової карти (плану) та іншої картографічної документації – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.9.Пункт 40 «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до Державного фонду документації із землеустрою – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.10.Пункт 41 «Видача висновку державної експертизи землевпорядної документації щодо об’єктів, які підлягають обов’язковій державній експертизі для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.11.Пункт 42 «Видача рішення про надання у постійне користування та надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що перебувають у державній власності для юридичних та фізичних осіб-підприємців – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

2.12.Пункт 43 «Державна реєстрація обмежень у використанні земель з видачею витягу – Головне управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області».

  1. Внести зміни до переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, доповнивши його наступними пунктами:
    1. Пункт 24 «Переоформлення, видача дублікатів, анулювання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності – дозвільно-погоджувальні органи».
    2. Пункт 25 «Дозвіл на спеціальне водокористування – Управління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».
    3. Пункт 26 «Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об’єктів ІІ та ІІІ групи – Управління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».
    4. Пункт 27 «Реєстрація декларації про утворення відходів – Управління екології та природніх ресурсів Івано-Франківської обласної державної адміністрації».
    5. Пункт 28 «Дозвіл на відновлення земляних робіт – Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської обласної державної адміністрації».
    6. Пункт 29 «Дозвіл на проведення заходів із залученням тварин – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
    7. Пункт 30 «Дозвіл на проведення діагностичних, експериментальних, випробувальних, вимірювальних робіт на підприємствах, в установах та організаціях, діяльність яких пов’язана з використанням джерел неіонізуючого випромінювання – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
  2. Внести зміни до пункту 16 переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Експлуатаційний дозвіл для провадження діяльності: на потужностях (об’єктах) з переробки неїстівних продуктів тваринного походження; на потужностях (об’єктах) з виробництва, змішування та приготування кормових добавок, преміксів і кормів» – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
  3. Внести зміни до пункту 17 переліку адміністративних послуг щодо видачі суб’єктам господарської діяльності документів дозвільного характеру, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2,  виклавши його у новій редакції: «Експлуатаційний дозвіл операторам ринку,що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження» – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
  4. Внести зміни до пункту 108 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Повідомна реєстрація колективних договорів, змін та доповнень до них» – Управління праці Івано-Франківської міської ради».
  5. Внести зміни до пункту 109 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції:: «Взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, з приміткою, що дана послуга не надається у ЦНАП м.Івано-Франківська» – Департамент соціальної політики».
  6. Внести зміни до пункту 8 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Оформлення/продовження паспорта прив’язки тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності» – Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини».
  7. Внести зміни до пункту 25 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затверджений рішенням міської ради від 22.12.2015 року №34-2, виклавши його у новій редакції: «Погодження архітектурного типу тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності»– Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини».
  8. Суб’єктам надання адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити і подати на затвердження міському голові інформаційні та технологічні картки.
  9. Відповідальність за достовірність та повноту інформації викладеної у інформаційних та технологічних картках покладається на суб’єкта надання адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг.
  10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  11. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради  І.Шевчука.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.