Розпорядження міського голови  "Про перекриття руху автомобільного транспорту до 25-ї р..."  № 517-р від 22.08.2016р. 
Документ №517-р від 22.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про перекриття руху автомобільного транспорту у неділю та окремі святкові дні
Рішення виконавчого комітету  №402 від 09.06.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.08.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 22.08.2016р.  № 517-р
 


Про перекриття руху автомобільного транспорту

до 25-ї річниці незалежності України



Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про дорожній рух», відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 09.06.2016 року №402:


1.        Обмежити в’їзд транспортних засобів в центральну частину міста на межі вулиць: Галицька - Бельведерська, Грушевського - Вагилевича, Грушевського - Л. Курбаса, Мельничука, 1 для проведення святкових заходів з відзначення 25-ї річниці незалежності України 24.08.2016 року з 6 год. ранку до 24 год. вечора.

2.        Управлінню транспорту та зв’язку (О.Ганчак) та управлінню патрульної поліції міста (Д. Міхалець) забезпечити контроль за в’їздом в центральну частину міста на вул. Мельничука, 1 та здійснювати пропуск:

– спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

– транспортних засобів організаторів масових заходів при наявності відповідного розпорядження міського голови для виконання технічних заходів і на час виконання таких заходів;

– мешканців, які проживають на вул. Мельничука, Вірменська, Шеремети, Шпитальна, Л. Курбаса, Л.Українки, Сотника Мартинця, Старозамкова, Тринітарська, пл. Ринок, пл. Шептицького, а також окремих ділянок вулиць: Галицька, від вул. Бельведерської до вул. Дністровської та ділянки вулиці Грушевського від вулиці Сотника Мартинця до вулиці Вагилевича на підставі пред’явлення паспорта з пропискою на даних вулицях (в межах вулиць).

3.        Для перекриття заїзду в центральну частину міста з вулиць Галицька - Бельведерська, Грушевського - Вагилевича,  Грушевського –

Л. Курбаса, Мельничука,1 КП «Івано - Франківськводоекотехпром» (М. Саєвич) забезпечити розміщення спеціальних бочок з водою та їх забирання.

4.        Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) довести до відома мешканців міста про перекриття руху автомобільного транспорту 24. 08. 2016 року з 6-00 год. ранку до 24-00 год. вечора.

5.        Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради.

6.        Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.