Рішення виконавчого комітету  "Про виконання робіт з комплексної дератизації житлового..."  № 564 від 18.08.2016р. 
Документ №564 від 18.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.08.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.08.2016р.  № 564
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання робіт з комплексної дератизації житлового фонду та будинків громадського призначення в м. Івано-Франківську


Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та враховуючи численні скарги від мешканців міста щодо розповсюдження гризунів виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Створити робочу групу з комплексної дератизації житлового фонду та будинків громадського призначення в м. Івано-Франківську (згідно додатку 1).
  2. Управителям будинків житлового фонду: - КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія», КП «Дирекція замовника», ОСББ, ЖБК, приватним ЖЕО провести роботи з комплексної дератизації побудинково до 31 жовтня 2016 року.
  3. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач) організувати роботу з суб'єктами господарювання щодо укладення угод на проведення комплексної дератизації власних та орендованих приміщень до 31 жовтня 2016 року.
  4. Департаменту освіти та науки міської ради
    (І. Смаль) забезпечити проведення комплексної дератизації у закладах освіти та науки до 31 жовтня 2016 року.
  5. Департаменту культури міської ради (Н. Загурська) забезпечити проведення комплексної дератизації у закладах культури до 31 жовтня 2016 року.
  6. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) забезпечити проведення комплексної дератизації у закладах медицини до 31 жовтня 2016 року.
  7. Управлінню Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську (М. Сендецький) зобов’язати керівників (власників) ринків, підприємств харчової промисловості укласти угоди на проведення комплексної дератизації до 31 жовтня 2016 року.
  8. ПРаТ «АТП - 0928» (М. Василечко) та ДП «Автоколона 2222» (В.Циганюк) проводити щомісячно роботи з дератизації на контейнерних майданчиках.
  9. Робочій групі з комплексної дератизації житлового фонду та будинків громадського призначення здійснювати координацію роботи та узагальнити інформацію щодо виконання рішення.
  10. Усім переліченим у цьому рішенні суб’єктам надати робочій групі з комплексної дератизації житлового фонду та будинків громадського призначення
  • до 01.10.2016 р. проміжну інформацію;
  • до 01.11.2016 р. остаточну інформацію про проведену роботу.
  1. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.



Міський голови                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.