Рішення виконавчого комітету  "Про проведення фан-зони ГО МФК "Прикарпаття" на територ..."  № 653 від 24.06.2020р. 
Документ №653 від 24.06.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.06.2020р.  № 653
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення фан-зони ГО МФК «Прикарпаття» на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постановою КМУ від 11.03.2020р. «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», постановою КМУ від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, етапів послаблення протиепідемічних заходів», рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії в Івано-Франківській області, відповідно до листа  від 22.06.2020р. ГО «Міський футбольний клуб «Прикарпаття» та з метою популяризації українського футболу МФК «Прикарпаття» в чемпіонаті з футболу серед команд Першої ліги сезону, виконавчий комітет міської ради

                               

вирішив:


1. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар) надати дозвіл на проведення фан-зони на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких за адресою вул. Шпитальна , 5 згідно додатку.

2. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац»

(В. Гайдар) забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ №211 від 11.03.2020р., №392 від 20.05.2020р. та рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії в Івано-Франківській області.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) профінансувати матеріали і обладнання санітарного захисту для забезпечення заходів.

4. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» залучити необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони  Комплексу колишнього палацу Потоцьких на період проведення заходів.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління міської ради В. Сусаніну.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.