Рішення міської ради  "Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради ..."  № 228-7 від 19.08.2016р. 
Документ №228 від 19.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положення про порядок призначення керівників закладів культури, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська
Рішення міської ради  №194 від 08.07.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.08.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(7  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 19.08.2016р.  № 228-7
 

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 08.07.2016р. №194-6



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про культуру», з метою прозорості та відкритості проведення конкурсного добору на заміщення вакантних посад керівників закладів культури міста, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


1. Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 08.07.2016р.  №194-6 «Про затвердження Положення про порядок призначення керівників закладів культури, що належать до комунальної власності територіальної громади міста        Івано-Франківська»:

    1. п. 3.5 доповнити:

«Департамент культури міської ради не пізніше наступного робочого дня після оголошення конкурсу на посаду керівника закладу культури:

  • розміщує на офіційному веб-сайті міста Івано-Франківська інформацію про строк, до якого приймаються пропозиції від громадських організацій щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії, строк розгляду пропозицій, дату та місце проведення жеребкування, вимоги до кандидатур, інформацію про відповідальну особу, номер її телефону та адресу електронної пошти;
  • інформує листом заклад культури, на посаду керівника якого проводиться конкурсний добір щодо необхідності визначення на загальних зборах трудового колективу кандидатур для включення до складу конкурсної комісії із зазначенням строку подання пропозицій, вимог до кандидатур, інформації про відповідальну особу, номер її телефону та адресу електронної пошти».
    1. п. 4.3 доповнити словами «трудового колективу» та викласти в наступній редакції:

«При проведенні конкурсного добору на посаду керівника закладу, по три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу, громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури та міський голова».

    1. п.4.4. викласти в наступній редакції:

«Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудового колективу обираються на загальних зборах трудового колективу та визначаються з числа осіб, які не є членами трудового колективу закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурсний добір. У загальних зборах мають право брати участь усі члени трудового колективу. Збори трудового колективу вважаються правомочними, якщо в них бере участь більше ніж половина загальної кількості членів трудового колективу. Відкриває збори трудового колективу керівник закладу культури або його заступник. Загальні збори трудового колективу обирають відкритим голосуванням головуючого, який веде збори та секретаря зборів, який веде протокол.

Протокол загальних зборів складається у довільній формі і містить: назву зборів, дату і місце їх проведення; порядок денний зборів, відомості про розгляд питань (відкриття засідання, наявність кворуму, обрання головуючого на зборах, секретаря зборів, затвердження порядку денного та інше); зазначення доповідача з кожного питання, суть питання, стислий перебіг обговорення, результати голосування, прийняте рішення. Протокол загальних зборів трудового колективу підписують головуючий та секретар загальних зборів. Рішення загальних зборів трудового колективу приймається відкритим голосуванням більшістю голосів від числа членів трудового колективу, присутніх на загальних зборах.

Для включення до складу конкурсної комісії кандидатур, запропонованих трудовим колективом, головуючим на загальних зборах трудового колективу до Департаменту культури міської ради в установлені строки на паперових носіях подає:

4.4.1. супровідний лист у довільній формі;

4.4.2. протокол загальних зборів трудового колективу;

(Відповідальність за достовірність поданих даних несе головуючий на зборах трудового колективу закладу культури)».

    1. п. 4.8. викласти в наступній редакції:

«Департамент культури міської ради здійснює жеребкування у присутності представників громадських організацій. Результати жеребкування заносяться до протоколу засідання комісії з жеребкування, який підписується всіма її членами. Рішення комісії з жеребкування приймаються шляхом голосування простою більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні. Жеребкування проводиться в разі подання кандидатур не менше ніж від двох громадських організацій. Відділ програмного та комп’ютерного забезпечення міської ради забезпечує онлайн-трансляцію жеребкування на офіційному веб-сайті м. Івано-Франківська».

    1. п. 4.9. викласти в наступній редакції:

«Строк подання пропозицій від громадських організацій та трудового колективу щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії не може бути меншим ніж 10 календарних днів з дня оголошення конкурсу. У разі неподання громадськими організаціями або трудовими колективами закладів культури, на посаду керівника якого проводиться конкурсний добір, пропозицій щодо кандидатур до складу конкурсної комісії,  конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше шести осіб».


2. Експертно-аналітичному відділу Секретаріату міської ради (Т.Ірчак) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Івано-Франківської міської ради.


3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови (О.Левицького) та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики (М.Продан).




Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.