Рішення міської ради  "Про зменшення розміру пайової участі замовників будівни..."  № 252-7 від 19.08.2016р. 
Документ №252 від 19.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.08.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(7  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 19.08.2016р.  № 252-7
 

Про зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста


       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року та  Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»,  затвердженого рішенням сесії від 18.10.2013 року №1231-38, міська рада     


в и р і ш и л а:


       1. Дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста товариству з обмеженою відповідальністю «ТрансКомСервіс плюс» щодо здійснення будівництва багатоквартирних житлових будинків на вул. Гаркуші, 21, 23 та 27, на вартість виконання ремонтних робіт нежитлового приміщення на вул. Тролейбусній, 22 «А», в частині влаштування медичної комісії міської призовної дільниці.


       2. Зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна будівельна компанія «Вертикаль» щодо будівництва багатоповерхових житлових будинків з приміщеннями комерційного призначення на вул. Угорницькій, 6, 6 «А» та 8, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових мереж водовідведення в сумі 570 878,40 грн.


       3. Замовникам будівництва передати виконані роботи на баланс:

       3.1 КП «Івано-Франківськводоекотехпром»  у відповідності до пункту 2;

       3.2 у комунальну власність територіальної громади міста  у відповідності до пункту 1.


       4. Передачу виконаних робіт відповідно до пунктів 1, 2 здійснити згідно з актом прийому-передачі.


       5. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) після фактичної передачі робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів,  відповідно до пунктів 1, 2 (після виконання пунктів 3, 4 даного рішення).


       6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                          Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.