Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 685 від 02.07.2020р. 
Документ №685 від 02.07.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.07.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.07.2020р.  № 685
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

       1.1. Слижук Мирославі Андріївні на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання на вул. Карпатській, 9, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. ТОВ «Будівельне підприємство «ЕСПО» (Т. Гайдучок) на проведення земляних робіт для прокладання каналізаційної мережі на вул.Гетьмана Мазепи, 140 А, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Короля Данила, 48 А – вул. Ленкавського – вул. Кармелюка, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

       2.1. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) на проведення земляних робіт для ремонту ділянки водопроводу на вул. І. Пулюя, 5, 7, 9.

       2.2. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) на проведення земляних робіт для ремонту водопроводу на вул. Вовчинецькій, 187.

       2.3. Гошоватюку Богдану Степановичу на проведення земляних робіт для

влаштування сходів на вул. М. Грушевського, 1.

       2.4. Якимів Марії Миколаївні на проведення земляних робіт для заміни каналізаційної мережі на вул. Кармелюка – вул. Ленкавського.

       2.5. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Тролейбусній, 4.

       2.6. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Валовій – вул. М. Грушевського.

       2.7. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Є. Коновальця, 136, 136 А, 136 Б, 136 В.

       2.8. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. О. Басараб – вул. Шухевичів – вул. Степана Бандери – вул. Академіка Сахарова.

       2.9. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Я. Карпінця – вул. Шухевичів – вул. М. Міхновського – вул. Степана Бандери.

       2.10. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Степана Бандери.

       2.11. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Степана Бандери – вул. Академіка Сахарова.

       2.12. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Міхновського – вул. Степана Бандери - вул. Академіка Сахарова.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.