Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на проєктування об'єкта містобудува..."  № 695 від 02.07.2020р. 
Документ №695 від 02.07.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.07.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.07.2020р.  № 695
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу на проєктування об’єкта містобудування, який не потребує отримання містобудівних умов та обмежень


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання дозволу на проєктування об’єкта містобудування, який не потребує отримання містобудівних умов та обмежень, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 5, 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 31, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 06.11.2017 № 289 «Про затвердження Переліку об’єктів будівництва, для проєктування яких містобудівні умови та обмеження не надаються», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 31.05.2017 р. №135 «Про затвердження Порядку ведення реєстру містобудівних умов та обмежень», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1. Надати дозвіл на проєктування об’єкта містобудування, який не потребує отримання містобудівних умов та обмежень фізичній особі для перепланування квартири № 3 на вул. Гната Хоткевича, 73 у м. Івано – Франківську.

2. Зобов’язати замовника:

2.1. Розробити проєктну документацію та затвердити її в установленому порядку.

2.2. Виконання підготовчих та будівельних робіт здійснювати після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт, виданих Управлінням з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.