Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 756 від 15.07.2020р. 
Документ №756 від 15.07.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.07.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.07.2020р.  № 756
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва, керуючись ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 5, 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 31, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 31.05.2017 р. №135 «Про затвердження Порядку ведення реєстру містобудівних умов та обмежень», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва:
    1. Комунальному підприємству «Івано Франківськводоекотехпром» для нового будівництва підвищувальної насосної станції на вул. Новій у м. Івано – Франківську.
    2. Угорницькій сільській раді Івано – Франківської міської ради Івано – Франківської області для реконструкції житлового будинку під музей історико – культурної спадщини з добудовою на вул. Товариства Просвіти, 7 у с. Угорники.
    3. Релігійній громаді Української Автокефальної Православної Церкви «Святого Духа» в м. Івано – Франківську для нового будівництва катехитичного центру на вул. Пасічній, 41В у м. Івано – Франківську.
    4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бакалія» для нового будівництва адміністративно – складських приміщень на вул. Торговій, 1 у м. Івано – Франківську.
    5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Логіст ІФ» для нового будівництва сервісного центру з продажу автозапчастин та обслуговування автомобілів на вул. Л. Ребета у м. Івано – Франківську (кадастровий номер земельної ділянки: 2610100000:20:005:0189).
    6. Фізичній особі для реконструкції нежитлового приміщення № 49а під квартиру на вул. Курінного Чорноти, 2 у м. Івано – Франківську.
    7. Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку на Калуському шосе у м. Івано – Франківську (кадастровий номер земельної ділянки: 2610100000:01:004:0056).
  1. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності внести зміни в:
    1. Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва від 14.01.2019 р. № 04-31.2.1-01 для ремонтно – реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано – Франківську, видані комунальному підприємству Івано – Франківської обласної ради з експлуатації майна.
    2. Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва від 06.11.2019 р. № 214-31.2.1-01 для нового будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення (ІІ черга будівництва) на вул. Височана, 18 у м. Івано-Франківську, видані товариству з обмеженою відповідальністю «Оріон – ІФБуд».

3.        Відмовити у наданні містобудівних умов та обмежень фізичній особі для нового будівництва офісної будівлі на вул. Січових Стрільців, 78Е у м. Івано – Франківську.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проєктування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проєктну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        Виконання підготовчих та будівельних робіт здійснювати після отримання  документа,  що  надає  право на  виконання  вищезазначених робіт, виданих Управлінням з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        При проєктуванні і будівництві обєкта містобудування, дотримуватися вимог, визначених у містобудівних умовах та обмеженнях для проєктування об’єкта будівництва.

4.5.        Протягом 10 робочих днів після початку будівництва об’єкта звернутися до відповідного органу місцевого самоврядування із заявою про визначення розміру пайової участі та отримати розрахунок пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.