Рішення виконавчого комітету  "Про проведення в місті свята Першого портфелика..."  № 822 від 06.08.2020р. 
Документ №822 від 06.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Міську програму з реалізації Національної стратегії у сфері прав дитини на період 2017-2020 років
Рішення міської ради  №18 від 15.03.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.08.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.08.2020р.  № 822
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення в місті свята Першого портфелика


На виконання Міської програми з реалізації Національної стратегії у сфері прав дитини на період 2017-2020 років (рішення міської ради від 15.03.2017р. № 18-11), керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», враховуючи листи Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради від 24.07.2020 року №420/48-14 та департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 28.07.2020 року №47.4-07/250, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Службі у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І.Рохман) організувати проведення в місті 19 серпня 2020 року свята Першого портфелика для учнів 1-4 класів з категорії дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають на обліку в службі у справах дітей як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах; школярів, батьки яких загинули в зоні ООС (АТО) та дітей учасників ООС (АТО), чиї батьки померли після повернення додому, забезпечивши дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених в постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії в Івано-Франківській області.
  2. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) забезпечити участь у святі школярів, батьки яких загинули в зоні ООС (АТО) та дітей учасників ООС (АТО), чиї батьки померли після повернення додому.

3. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити проведення мистецької частини свята та майстер-класів для дітей.

4. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення свята з 11.00 до 13.00 год. 19 серпня 2020 року біля літньої естради міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.

5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Ю.Олійник) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):

- забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення заходу;

- здійснити обстеження території міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка вибухотехнічною групою перед його проведенням.

6. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції та управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську у забезпеченні громадського порядку під час проведення свята.

7. Комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р.Василюк):

- забезпечити належний стан літньої естради міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка на час проведення свята;

- забезпечити подачу електроенергії на літню естраду парку для проведення дитячого свята;

- забезпечити доступ до літньої естради парку для перевезення аудіоапаратури та сценічного оформлення.

8. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення свята відповідно до кошторису (додаток).

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.