Рішення виконавчого комітету  "Про консервацію та ознакування археологічних залишків Т..."  № 823 від 06.08.2020р. 
Документ №823 від 06.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.08.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.08.2020р.  № 823
м.Івано-Франківськ
 


Про консервацію та ознакування археологічних залишків

Тисменицької брами Станіславівської фортеці


Керуючись ст. ст. 32, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належної консервації та збереження археологічних залишків Тисменицької брами Станіславівської фортеці, беручи до уваги пропозиції архітектурно-містобудівної ради при Управлінні архітектури, дизайну та містобудівної діяльності Івано–Франківської міської ради (протокол засідання від 29.01.2020 р.) та консультативної ради з питань охорони культурної спадщини міста Івано-Франківська (протоколи засідань від 28.01.2020 р. та 28.05.2020р.), виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Провести роботи з консервації та ознакування археологічних залишків Тисменицької брами Станіславівської фортеці на роздоріжжі вулиць Галицької та Лесі Українки, виявлених за результатами першої черги археологічних досліджень.

2. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О. Кошик) виступити замовником проєктно-кошторисної документації на консервацію археологічних залишків Тисменицької брами Станіславівської фортеці на роздоріжжі вулиць Галицької та Лесі Українки, виявлених за результатами першої черги археологічних досліджень, з їх ознакуванням та зі встановленням інформаційної стели.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) передбачити кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення вищевказаних робіт.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради В. Сусаніну.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.