Розпорядження міського голови  "Про створення та роботу мобільної групи із профілактики..."  № 309-р від 19.08.2020р. 
Документ №309-р від 19.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.08.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.08.2020р.  № 309-р
 


Про створення та роботу мобільної групи із профілактики та запобігання спалювання сухої рослинності та інших побутових відходів на території Івано-Франківської ОТГ



Керуючись п. 8 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Кодексом цивільного захисту України та «Правилами благоустрою міста Івано-Франківська», з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності, порушення інших протипожежних норм в екосистемах та об’єктах благоустрою на території Івано-Франківської ОТГ:


  1. Утворити мобільну групу у складі:

Ю. Титоренко – заступник директора КП «Муніципальна інспекція «Добродій»», керівник мобільної групи;

В. Рудий – заступник начальника Івано-Франківського МВ УДСНС України в області (за згодою);

Р. Бугера – лейтенант Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в області (за згодою);

А. Ковальчук –головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.


  1. Мобільній групі здійснювати обстеження території Івано-Франківської ОТГ у період з 25.08.2020 року до 10.10.2020 року (з 16.00 до 21.00 год) за графіком згідно додатку.

Керівнику мобільної групи Ю. Титоренку щотижнево надавати письмову інформацію про проведену роботу в управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.

  1. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та комунальних підприємств виділяти підпорядкований їм службовий автотранспорт згідно графіка передбаченого в додатку.
  2. Івано-Франківському МВ УДСНС України в області (В. Мацалак), сільським головам та старостам старостинських округів звернутись до релігійних конфесій із закликом до громадян щодо запобігання спалювання сухої рослинності та інших побутових відходів.

Через засоби масової інформації здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення Івано-Франківської ОТГ.

  1. Координацію роботи мобільної групи та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).
  2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Р. Гайду.




       Міський голова                                                                                Руслан Марцінків

       



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.