Рішення міської ради  "Про надання дозволу комунальному підприємству "Електроа..."  № 245-43 від 21.08.2020р. 
Документ №245 від 21.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(43  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 21.08.2020р.  № 245-43
 

Про надання дозволу комунальному підприємству «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради на укладення договору фінансового лізингу на придбання автобусів


Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державні закупівлі», «Про автомобільний транспорт», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування і подальшого розвитку пасажирського транспорту, підвищення якості перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл КП «Електроавтотранс» на укладання договору фінансового лізингу з фінансовою установою ТОВ «Ексімлізинг» (ідентифікаційний код юридичної особи 34492788), на придбання:

1.1. 4 (чотири) автобуси МАЗ 206086 загальною вартістю транспортних засобів 12 098 184,0 грн (дванадцять мільйонів дев’яносто вісім тисяч сто вісімдесят чотири гривні), що становить гривневий еквівалент 371 680 євро (триста сімдесят одна тисяча шістсот вісімдесят євро) за курсом гривні до євро, встановленим Національним Банком України, але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 36 місяців від дати отримання кожної окремої одиниці транспортних засобів в лізинг, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами договору; авансовий платіж – не менше 22%, вартістю винагороди ТОВ “Ексімлізинг” за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12% річних у гривнях   з індексацією згідно з умовами договору фінансового лізингу, та витрат фінансової установи, додатково до ставки, на страхування КАСКО, ОСЦПВ, та додаткове страхування відповідальності, та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; та укласти договори страхування предмету лізингу;

1.2. 5 (п’ять) автобусів GULERYUZ COBRA GM 220 LE (виробництва не раніше 2018 року без попередньої експлуатації) загальною вартістю транспортних засобів 19 288 750,0 грн. (дев’ятнадцять мільйонів двісті вісімдесят вісім тисяч сімсот п’ятдесят  гривень), що становить гривневий еквівалент 593 500 євро (п’ятсот дев’яносто три  тисячі п’ятсот євро) за курсом гривні до євро, встановленим Національним Банком України, але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 36 місяців від дати отримання кожної окремої одиниці транспортних засобів в лізинг, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами договору; авансовий платіж – не менше 25%, вартістю винагороди ТОВ “Ексімлізинг” за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12% річних у гривнях   з індексацією згідно з умовами договору фінансового лізингу, та витрат фінансової установи, додатково до ставки, на страхування КАСКО, ОСЦПВ, та додаткове страхування відповідальності, та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу та укласти договори страхування предмету лізингу;

2. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Електроавтотранс» (В. Голутяк) на підписання договору фінансового лізингу з ТОВ “Ексімлізинг” та відповідного договору купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього та відповідно до розрахунків.

Передбачити умовами договору включення витрат  на страхування КАСКО, ОСЦПВ, та додаткове страхування відповідальності, та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням автобусів, які є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договору фінансового лізингу.

2.4. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу забезпечити реєстрацію права комунальної власності на автобуси, які є предметом фінансового лізингу, за Івано-Франківською міською об’єднаною територіальною громадою з подальшою передачею у господарське відання комунального підприємства «Електроавтотранс» Івано-Франківської міської ради.

3.  Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради  (В. Сусаніна) забезпечити фінансування комунального підприємства «Електроавтотранс» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного договору фінансового лізингу.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (М. Вітенко) та постійну депутатську комісію з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                          Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.