Рішення міської ради  "Про виконання Постанови Кабінету Міністрів України від ..."  № 224-43 від 21.08.2020р. 
Документ №224 від 21.08.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(43  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 21.08.2020р.  № 224-43
 

Про виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»





       Керуючись Конституцією України, Європейською хартією місцевого самоврядування, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

В И Р І Ш И Л А:


       1. Визнати, що рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та Постанова Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» є такими, що не ґрунтуються на нормах Конституції  України, а саме: статей 24, 33, 39, 42, 49, 64.

       

       2. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради, комунальним підприємствам, установам, організаціям, забезпечити належну життєдіяльність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади та належне функціонування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти в звичному режимі та громадського транспорту з дотриманням рекомендацій, згідно п. 4 цього рішення.


       3. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради, комунальним підприємствам, установам, організаціям забезпечити якісну організацію і проведення святкових, культурно-масових та спортивних заходів з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України, а також інших культурно-масових заходів, передбачених планами роботи та рішеннями виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.


4. Рекомендувати суб’єктам господарської діяльності на період встановленого карантину продовжувати здійснення господарської діяльності із дотриманням рекомендацій щодо соціальної дистанції та перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті в засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, у тому числі виготовлених самостійно.


       5. Рекомендувати органам національної поліції утриматись від дій, щодо притягнення до відповідальності фізичних чи юридичних осіб, які діятимуть у відповідності до даного рішення.

       

       6. Зазначене рішення з урахуванням вимог ст. 144 Конституції України є обов’язковим до виконання на території Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади.

       

       7. Секретаріату міської ради (Н. Карабин), оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та на офіційному веб сайті міської ради.


       8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань підприємництва та регуляторної діяльності, та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики.


Міський голова                                                                        Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.