Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення святкового концерту Націо..."  № 995 від 24.09.2020р. 
Документ №995 від 24.09.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про втрату чинності рішень виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №1049 від 08.10.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.09.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 24.09.2020р.  № 995
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення святкового концерту Національного академічного оркестру народних інструментів України (м.Київ)



Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення належних умов духовного збагачення мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення святкового концерту Національного академічного оркестру народних інструментів України (м.Київ) 09 жовтня 2020 року о 18.00 год. на території міського центрального стадіону «РУХ».
  2. Відділу патронатної служби міської ради (В.Дротянко) довести інформацію про проведення святкового концерту Національного академічного оркестру народних інструментів України (м.Київ) до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) забезпечити 09.10.2020р встановлення турнікетів на території міського центрального стадіону «РУХ».
  4. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності (О.Кошик) забезпечити розміщення соціальної реклами на робочих поверхнях рекламних засобів, розміщених на місцях, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Івано-Франківська.
  5. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення святкового концерту 09.10.2020р – з 18.00 год до 22.00 год.
  6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) клопотати перед національною поліцією про обстеження місця проведення святкового концерту працівниками вибухотехнічного та кінологічного підрозділу ГУНП.
  7. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • здійснити обстеження території проведення святкового концерту вибухотехнічною групою 09.10.2020р до 18.00 год;
  • забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення святкового концерту 09.10.2020р – з 18.00 год. до 22.00 год.
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (І. Газукін) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (В.Маківничук) у забезпеченні громадського порядку під час проведення святкового концерту 09.10.2020р – з 18.00 год. до 22.00 год.
  2. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів 09.10.2020р під час проведення святкового концерту.
  3. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення святкових урочистостей забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на організацію і проведення святкового концерту Національного академічного оркестру народних інструментів України (м.Київ) відповідно до кошторису (додаток).
  5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.