Рішення виконавчого комітету  "Про видачу довідок про реєстрацію місця проживання ..."  № 623 від 15.09.2016р. 
Документ №623 від 15.09.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.09.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.09.2016р.  № 623
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу довідок про реєстрацію місця проживання


З метою впорядкування процедури видачі довідок про реєстрацію місця проживання, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Визначити відділ з питань реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання та ведення реєстру територіальної громади міста Івано-Франківська Управління реєстраційних процедур Івано-Франківської міської ради (С. Костишин), як суб’єкт на який покладається обов’язок забезпечення видачі довідок про реєстрацію місця проживання для консульської легалізації та поставлення апостилю.

2. Доручити керуючому справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І Шевчук) підписання (проставляння гербової печатки на довідках) заявникам довідок про реєстрацію місця проживання для консульської легалізації та поставлення апостилю.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І. Шевчука.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.