Рішення виконавчого комітету  "Про проведення XХІV міжнародних змагань Кубок "Вечірній..."  № 1024 від 01.10.2020р. 
Документ №1024 від 01.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.10.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.10.2020р.  № 1024
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби


       Керуючись ст. ст. 28, 32, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постановою КМУ від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», постановою КМУ від 20.05.2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, етапів послаблення протиепідемічних заходів», постановою КМУ від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, відповідно до календаря спортивно-масових заходів «Легкої атлетики України» та календаря спортивно-масових заходів та навчально–тренувальних зборів з олімпійських видів спорту Івано-Франківська на 2020 рік, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко) спільно з ГС «Легкою атлетикою України» (І. Гоцул) організувати проведення 18.10.2020р. XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби.

2. Організатору змагань ГС «Легка атлетика України» І. Гоцулу забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ та рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і  надзвичайних ситуацій.

3. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко) спільно з ГС «Легка атлетика України» (І. Гоцул) забезпечити монтаж та демонтаж сцени, модульної трибуни на площі І. Франка та арки «Старт – Фініш» на вул. Незалежності 18.10.2020р.

4. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М. Шутак) забезпечити чергування працівників 18.10.2019 з 04.00 год до 19.00 год під час проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби для організації охорони публічного порядку.

5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (В. Маківничук), управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко) організувати:

- 18.10.2020 р. з 04.00 год до 19.00 год охорону публічного порядку, безпеку проведення змагань та перекриття руху транспорту на
вул. Незалежності та на вул. С. Бандери згідно зі схемою маршруту змагань (додаток 1);

- забезпечити паркомісця для заїзду транспорту організаторів змагань (зі сторони вул. А. Мельника та С. Бандери).

6. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) забезпечити:

       - облаштування траси змагань турнікетами;

- озеленення вздовж траси змагань (переносні насадження);

- встановлення 8 біотуалетів (6 -  на перехресті вулиць Незалежності та С. Бандери, 2 – при з’їзді на вул. М. Підгірянки ).

7. Управлінню транспорту і зв’язку Івано-Франківської міської ради (А. Гіглюк) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби 18.10.2020р. з 04.00 год до 19.00 год.

8. Комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк) призупинити рух тролейбусів під час проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби 18.10.2020 р. з 04.00 год до 19.00 год у відповідності до схеми маршруту змагань (додаток 1).

9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення
XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби згідно з кошторисом (додаток 2).

10. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) вжити заходів щодо забезпечення чергування медичних працівників під час проведення змагань 18.10.2020р. з 09.00 год до 17.00 год.

11. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І. Влізло):

- здійснити обстеження території поблизу площі І. Франка та вздовж вулиці Незалежності на предмет безпечного проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби;

- спільно із міським відділом управління ДСНС України в Івано-Франківській області (В. Мацалак) вжити заходів щодо забезпечення чергування рятувальних служб та встановлення наметів для переодягання спортсменів під час проведення XХІV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби.

       12. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) здійснити інформування мешканців про перекриття руху транспорту 18.10.2020р. під час проведення XХIV міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби.

13. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту В. Матешка.

14. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.