Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення культурно-мистецьких захо..."  № 1026 від 01.10.2020р. 
Документ №1026 від 01.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.10.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.10.2020р.  № 1026
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської ОТГ


Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою створення належних умов духовного збагачення мешканців Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади згідно з програмою (додаток 1).
  2. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності (О.Кошик) забезпечити вимкнення світлодіодного екрану на Вічевому майдані 11.10.2020р з 15.00 год до 17.00 год.
  3. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) клопотати перед національною поліцією про обстеження місць проведення культурно-мистецьких заходів працівниками вибухотехнічного та кінологічного підрозділу ГУНП згідно з програмою (додаток 1).
  5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити охорону громадського порядку та патрулювання під час проведення культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  6. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (В.Маківничук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  7. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  8. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити подачу електроенергії для проведення культурно-мистецьких заходів згідно з програмою (додаток 1).
  9. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення святкових урочистостей забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади відповідно до кошторису (додаток 2).
  11. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.