Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження переліку фестивальних локацій "Фестива..."  № 1027 від 01.10.2020р. 
Документ №1027 від 01.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.10.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.10.2020р.  № 1027
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження переліку фестивальних локацій «Фестиваль-переберія міських культур «Межа»



       Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постановою КМУ від 11.03.2020 р. «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», постановою КМУ від 20.05.2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії в Івано-Франківській області, рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року №529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська» та відповідно до звернення громадської організації «Культурно-мистецька агенція «Брама» від 03.08.2020р. № 0308/5, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Затвердити перелік фестивальних локацій (додаток) «Фестиваль-переберія міських культур «Межа», що фінансуються з грантових коштів Українського культурного фонду та за співфінансуванням міської ради, який відбудеться 08 - 11 жовтня 2020 року.

2. Погодити розташування місць для здійснення дрібнороздрібної торгівлі на період фестивалю згідно з додатком.

3. Погодити розташування кастомних маркерів для квесту-екскурсії «Межа» згідно з додатком.

4. Погодити маршрут костюмованої ходи «Парад епох» згідно з додатком.

5. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) залучити необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони під час проведення фестивалю на локаціях та місцях проведення заходів згідно з додатком.

6. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) забезпечити встановлення біотуалетів, турнікетів та додаткових контейнерів для сміття на локаціях згідно з додатком.

7. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників у місцях проведення заходів під час фестивалю на локаціях згідно з додатком.

8. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло) здійснити обстеження території поблизу проведення заходів на предмет безпечного проведення фестивалю.

9. Громадській організації «Культурно-мистецька агенція «Брама» передбачити можливість проведення фестивалю-переберія міських культур «Межа» у форматі онлайн, у випадку наявності жорстких карантинних обмежень на період проведення фестивалю.

10. Громадській організації «Культурно-мистецька агенція «Брама» забезпечити дотримання карантинних заходів відповідно до встановлених вимог.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови - начальника фінансового управління міської ради В. Сусаніну.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.