Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 1054 від 08.10.2020р. 
Документ №1054 від 08.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №502 від 23.04.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.10.2020р.  № 1054
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 71, 203, 368 Цивільного кодексу України, ст.ст. 60, 171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. № 502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 23.09.2020 року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей майна (житла):

      1. Неповнолітній -, - року народження, за згодою батьків - та - на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої кв. - (загальною площею помешкання - кв.м., житловою площею – - кв.м.) на вул.-,-  у м.-.

1.1.2. - від імені малолітніх -, - року народження, та -, - року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на їх ім’я в рівних долях - частин житлового будинку -(загальною площею помешкання - кв.м., житловою площею – - кв.м.) на вул. - в с.-Івано-Франківської міської ради та в рівних долях - частин земельної ділянки площею - га (кадастровий номер -) за цією ж адресою.

1.2 На укладання договорів купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дитині майна:

- від імені малолітніх -, - року народження, та -, - року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях - частин земельної ділянки площею - га (кадастровий номер -) за адресою: м.-, вул.-, -.

Зобов’язати матір, виручені від продажу кошти зарахувати на відкриті на ім’я дітей рахунки в АТ КБ «-».

1.3. - від імені малолітньої -, - року народження, на укладання договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями, за яким спадщина розподіляється наступним чином:

  • - частина кв.- (помешкання загальною площею - кв.м., житловою - - кв.м.) на вул.-, - у м. - переходить -, - року народження;
  • - частина автомобіля марки ВАЗ -, 2005 року випуску, реєстраційний номер- переходить -.


1.4. - від імені малолітніх -, - року народження, -, - року народження, -, - року народження, на укладання договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями, за яким спадщина розподіляється наступним чином:

  • - частина кв.- (помешкання загальною площею - кв.м., житловою - - кв.м) на вул.-, -у м.- та грошові вклади в АТ АБ «-» в розмірі - грн. переходять матері спадкодавця -;
  • - частина земельної ділянки площею - га (кадастровий номер -) та - частина домоволодіння №- (житловий будинок загальною площею - кв.м., житловою – - кв.м.) на вулиці -у с.- - міської ради переходить -;
  • - частин земельної ділянки площею - га (кадастровий номер -) та - частин домоволодіння №- (житловий будинок загальною площею - кв.м. житловою – - кв.м. ) на вулиці - у с.- міської ради переходять в рівних долях - та малолітнім -, - року народження, -, - року народження, -, - року народження.

1.5. Сім’ї - :

1.5.1. - та - від імені малолітньої -, - року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо відчуження належної їй - частини кв. - (загальною площею помешкання - кв.м., житловою площею – - кв.м.) на вул. -, - у м.-, право користування якою має малолітній -, - року народження, за згодою, поданою його батьками - та - органу опіки та піклування.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному придбанні на ім’я малолітньої -, - року народження, - частини кв.- (загальною площею помешкання - кв.м., житловою площею – - кв.м.) на вул.-, - у м.Івано-Франківську.

1.5.2. - та - від імені малолітніх -, - року народження, -, - року народження, на зняття їх з реєстрації за адресою: м.-, вул. -, -, кв.-.

Зобов’язати батьків зареєструвати дітей за адресою: м. -, вул.-, -, кв.-, після набуття малолітньою -, - року народження, частини власності за даною адресою.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

3. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

4. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.