Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення заходів у рамках відзначе..."  № 1055 від 08.10.2020р. 
Документ №1055 від 08.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Міську програму з реалізації Національної стратегії у сфері прав дитини на період 2017-2020 років
Рішення міської ради  №18 від 15.03.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.10.2020р.  № 1055
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення заходів у рамках відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської ОТГ «Громада дружня до дітей»


Керуючись законами України «Про охорону дитинства» та «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, на виконання Міської програми з реалізації Національної стратегії у сфері прав дитини на період 2017-2020 років (рішення міської ради від 15.03.2017р. №18-11), з метою посилення уваги суспільства до проблем дітей, забезпечення їх прав та законних інтересів, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Службі у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І. Рохман) організувати проведення заходів у рамках відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської ОТГ «Громада дружня до дітей» згідно додатку 1.
  2. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення заходів служби у справах дітей (додаток 1).
  3. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити охорону громадського порядку та патрулювання під час проведення заходів згідно з переліком (додаток 1).
  4. Виконавчим органам міської ради та відповідальним за проведення святкових урочистостей забезпечити дотримання заходів санітарної безпеки відповідно до вимог, встановлених у постановах КМУ, рішеннях регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення заходів в рамках відзначення першої річниці створення Івано-Франківської міської ОТГ «Громада дружня до дітей» відповідно до кошторису (додаток 2).
  6. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) здійснити анонсування та висвітлення проведення заходів у засобах масової інформації.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.