Розпорядження міського голови  "Про здійснення протиепідемічних заходів під час організ..."  № 417-р від 16.10.2020р. 
Документ №417-р від 16.10.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.10.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 16.10.2020р.  № 417-р
 


Про здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів


       Керуючись Виборчим кодексом України, Постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 846, з метою здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення місцевих виборів:

1.Доручити директору Департаменту освіти та науки І.Максимчуку, директору Департаменту культури Н.Загурській, начальнику управління охорони здоров’я М.Бойко, директору міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Дикун, директору ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Є.Герасименку, директору КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» І.Гергелюку забезпечити виконання протиепідемічних заходів:

1.1.Обмежити масові заходи у приміщеннях, в яких розташовані виборчі дільниці під час підготовки до виборів, їх проведення та підрахунку голосів.

1.2.Забезпечити у день виборів чергування працівника установи, який здійснюватиме регулярне проведення вологого прибирання приміщення виборчої комісії, приміщення для голосування, санітарних кімнат з використанням мийних та дезінфікуючих засобів не рідше, ніж один раз на 4 години. Надавати допомогу членам дільничної комісії в протиранні контактних поверхонь (дверні ручки, поручні, сидіння тощо) дезінфікуючими засобами без переривання виборчого процесу не рідше, ніж один раз на 2 години. Працівник установи, закладу, який здійснюватиме чергування у приміщенні виборчої комісії, приміщенні для голосування зобов’язаний бути одягненими у захисну маску (респіратор без клапану видиху) та/або захисний щиток.

1.3. На вході до приміщення виборчої комісії, приміщення для голосування обладнати місцями для розміщення спиртовмісних дезинфікуючих (антисептичних) засобів для рук (стійки, станції, настінні диспенсери тощо), розміщення інформаційних матеріалів щодо протиепідемічних заходів, що впроваджуються.

1.4.Надати допомогу дільничній виборчій комісії в нанесенні розмітки біля входу та у приміщенні для голосування , що вказує на необхідність дотримання фізичної дистанції не менше 1 метра та оптимальний маршрут руху для здійснення голосування. За можливості забезпечити окремий вхід та вихід з приміщення для голосування, а потоки виборців, що входять до приміщення для голосування та залишають його, повинні бути розділені.

1.5. У приміщенні виборчої комісії, приміщені для голосування та біля виходу з них обладнати місця (контейнери/урни) для централізованого збору та утилізації використаних засобів індивідуального захисту та забезпечити візуальне позначення таких місць.

1.6. Після завершення підрахунку голосів, передачі протоколів, виборчих бюлетенів та іншої передбаченої виборчої документації у приміщенні виборчої комісії, приміщенні для голосування балансоутримувачем такого приміщення проводиться дезінфекція.

       2.Рекомендувати ректору Івано-Франківського національного медичного університету М.Рожку, ректору Прикарпатського Національного університету ім.В.Стефаника І.Цепенді, ректору Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Є.Крижанівському, начальнику обласного комунального підприємства Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації В.Бегею, директору Івано-Франківського геріатричного пансіонату В.Яворському, директору Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу В.Бабінцю, директору відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України» Л.Пасічняку, директору Івано-Франківського базового медичного коледжу В.Стасюку, директору комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна В.Костишину, начальнику Дністровського басейнового управління водних ресурсів Р.Михайлюку, директору навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття С.Панько, голові обласного об’єднання «Просвіта» С.Волковецькому забезпечити виконання протиепідемічних заходів, зазначених у п.1 розпорядження.

       3.Керівникам виконавчих органів, установ, зазначених у п.1,2 розпорядження, неухильно дотримуватись вимог Постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 846.

       4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р.Гайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.