Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 662 від 06.10.2016р. 
Документ №662 від 06.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають
Рішення виконавчого комітету  №107 від 23.02.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2012 р. № 107
Рішення виконавчого комітету  №191 від 17.03.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.10.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.10.2016р.  № 662
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


З метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ та відповідно до ст.ст. 31, 32, 33 Цивільного, ст.ст.171, 173, 176, 177 Сімейного Кодексів України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», рішень виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.02.2012р. №107 «Про затвердження положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають», від 17.03.2016 року № 191 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.02.2012 р. №107» виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності на яке (користування яким) має дитина:

1.1.1. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я – частини буд.–– на вул.–– в с.––, право користування яким має ––, –– року народження, за згодою, поданою її матір’ю –– органу опіки та піклування, а також –– частини  земельної ділянки за цією ж адресою.

1.1.2. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– буд.–– на вул.––, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.3. ––– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– кв.––  на вул.––, –у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою –– батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.4. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на –– ім’я –– кв. –– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою – батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.5. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на -– ім’я –– буд.- на вул.–– у с.–, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою –– матір’ю –– органу опіки та піклування, а також –– земельної ділянки за цією ж адресою.

1.1.6. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– буд.– на вул.–– в м.Івано-Франківську, право користування яким має ––, –– року народження, за згодою, поданою ––матір’ю –– органу опіки та піклування, а також –– земельної ділянки за цією ж адресою.

1.1.7. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –- кв.–– на вул.–– в м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою –– матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.8. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьками –– та –– органу опіки та піклування.

1.1.9. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– кв–– на вул.–– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою –– та їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.10. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –- кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його матір’ю – органу опіки та піклування, а також право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою її батьками –– та –– органу опіки та піклування.

1.1.11. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частини буд.–– на вул–– у м.Івано-Франківську, право користування яким мають ––, –– року народження, ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.12. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– кв.– на ––, –- у м.Івано-Франківську, право користування якою має –––, –– року народження, за згодою, поданою його батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.13. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– буд. –– на вул.–– у м.Івано-Франківську, право користування яким має ––, –– року народження, за згодою, поданою її матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.14. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право користування якою мають ––, –– року народження, ––, –– року народження, та ––, –– року народження, за згодою, поданою їх матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.15. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– частин буд.–– на вул.–– у м.Івано-Франківську, право користування яким мають ––, –– року народження, та ––, –– року народження, року народження, за згодою, поданою неповнолітнім та їх батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.16. –– на укладення договору купівлі-продажу (дарування міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– буд.– на вул.––у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та їх матір’ю –– органу опіки та піклування, а також земельною ділянкою за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.––.

1.2. На укладення договорів (купівлі-продажу, міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дітям житла (майна):

1.2.1. –– та –– від імені малолітніх ––, –– року народження, та ––, –– року народження:

1.2.1.1 на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дітей в рівних долях –– буд. –– на вул.–– в с.–– ––району Івано-Франківської області;

1.2.1.2 на зняття їх з реєстрації за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.––, зобов’язавши батьків зареєструвати дітей за адресою: с.–– –– району Івано-Франківської області, вул.––, ––.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дітей житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.2. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної їй –– кв.–– на вул.––, –– корп.– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.– на вул.––, –, корп.– у м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.3. –– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження:

1.2.3.1 на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної йому –– кв.––на вул.––, – у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– буд. –– на вул.–– в с.–– –– району Івано-Франківської області.

1.2.3.2 на зняття його з реєстрації за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.--, ––, кв.––, зобов’язавши батьків зареєструвати дитину за адресою: с.–– –– району Івано-Франківської області, вул.––, ––.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.4. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної їй –– кімн.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.–– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.5. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної їй –– кв.–– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.6. –– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної йому –– кімн.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.– на вул.––, ––, корп.–– в с.––, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою її батьками  –– та –– органу опіки та піклування.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.7. –– та –– від імені малолітньої ––, –– року народження:

1.2.7.1 на укладення договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належної їй –– кв.––– на вул.––, –, корп.– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську;

1.2.7.2 на зняття її з реєстрації за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.––, –, корп.–, кв.––, зобов’язавши батьків зареєструвати дитину за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.––, ––, кв.–.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.2.8. –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на відчуження належної їй –– кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, з придбанням на ім’я дитини –– кв.–– на вул.––, – в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я дитини житла (майна) за вказаною адресою.

1.3. На укладення договорів (купівлі-продажу, дарування тощо) щодо придбання на ім’я дітей майна (житла):

1.3.1. –– та –– від імені ––, –– року народження, на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– кв.–– на вул.––, –– у с.––.

Вважати таким, що втратив чинність п. 1.2.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 01.09.2016 року №––.

1.3.2. –– та –– від імені малолітньої ––, –– на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– торгового закладу за адресою: м.Івано-Франківську, вул.––, ––.

1.3.3. Неповнолітній ––, –– року народження, за згодою батьків –– та ––;

–– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дітей в рівних долях –– кв.-- на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

1.3.4. – та –– від імені ––, ––– року народження, на укладення договору дарування (купівлі-продажу тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– кв.–– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до 6-ти місяців.

3. Термін дії дозволу 6 місяців з дня прийняття рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.





Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.