Розпорядження міського голови  "Про проведення перевірки відповідно до Закону України "..."  № 665-р від 06.10.2016р. 
Документ №665-р від 06.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.10.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 06.10.2016р.  № 665-р
 


Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»


Відповідно до Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» зі змінами та Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 1025-р:


1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», стосовно керівників підприємств, установ, закладів та організацій комунальної власності міста Івано-Франківська (службових осіб органів місцевого самоврядування), за списком згідно з додатком 1.

2. Відділу кадрів Івано-Франківської міської ради (Тріщ Н.Я.) забезпечити ознайомлення керівників підприємств, установ, закладів та організацій комунальної власності міста Івано-Франківська зазначених у додатку 1 до цього розпорядження, у тому числі тих, які відсутні на роботі (знаходяться у відрядженні, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках без збереження заробітної плати, відпустках у зв’язку з навчанням та у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю), з цим розпорядженням.

3. Керівникам підприємств, установ, закладів та організацій комунальної власності міста Івано-Франківська, стосовно яких проводиться перевірка, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати до відділу кадрів Івано-Франківської міської ради:

- власноруч написану заяву про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», за формою згідно з додатком 2 або заяву про застосування заборони, передбаченої Законом України «Про очищення влади», за формою згідно з додатком 3;

       - копії сторінок паспорта громадянина України з даними про прізвище, ім’я, по батькові, видачу паспорта та місце реєстрації;

       -документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (сторінки паспорта громадянина України – для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відповідну відмітку у паспорті громадянина України).

4. Попередити осіб, стосовно яких здійснюється перевірка, що неподання ними заяви, визначеної у пункті 3 цього розпорядження, або повідомлення ними у заяві про застосування до них заборони, визначеної частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», є підставою для звільнення із займаної посади.

5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (Влізло І.І.) забезпечити підготовку та подання необхідних запитів органам, що проводять перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», згідно з додатком 4 та повідомлення до Мін’юсту про початок проходження перевірки, згідно з додатком 5.

       6. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (Дротянко В.В.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті міста Івано-Франківська.

       7. Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення Івано-Франківської міської ради (Мазур І.М.), відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (Дротянко В.В.), управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (Влізло І.І.)   спільно з відділом кадрів Івано-Франківської міської ради протягом трьох днів після одержання заяв від осіб, які проходять перевірку, забезпечити оприлюднення інформації щодо початку проведення перевірки, копії заяв і декларацій (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом) службових осіб органів місцевого самоврядування, стосовно яких проводиться перевірка, на офіційному веб-сайті міста Івано-Франківська.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.