Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу ... на укладення договору купівлі-п..."  № 651 від 06.10.2016р. 
Документ №651 від 06.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення про опікунську раду виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №59 від 13.02.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.10.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.10.2016р.  № 651
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволу Гриві І.О. на укладення договору купівлі-продажу та зміну реєстрації місця проживання



       Згідно  протоколу засідання опікунської ради № 7 від 06.09.2016 року щодо надання дозволу Гриві І.О., опікуну недієздатного Раджука О. В. на укладення договору купівлі-продажу та на зміну реєстрації місця проживання, та відповідно до рішення виконавчого  комітету від 13.02.2014 р. № 59 «Про затвердження нової редакції Положення про опікунську раду виконавчого комітету міської ради», керуючись ст.ст. 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.Надати дозвіл Гриві І.О., яка зареєстрована та проживає за адресою: м. Івано-Франківськ, опікуну недієздатного Раджука О.В., який зареєстрований та проживає за адресою: м. Івано-Франківськ :

1.1.На укладення від імені підопічного Раджука О.В. договору купівлі-продажу щодо обміну (відчуження) 3/4 частини квартири за адресою: м. Івано-Франківськ, яка належить недієздатному Раджуку О.В. на праві приватної власності згідно свідоцтва на право на спадщину за заповітом від 2015р., виданого державним нотаріусом Першої державної нотаріальної контори на 1/2 частки квартири за адресою: м. Івано-Франківськ, яка належить на праві власності Гриві А.В., згідно свідоцтва про право власності на житло від 2002 р., виданого госпрозрахунковою групою з приватизації державного житлового фонду та свідоцтва про право на спадщину за законом від 2014 р., виданого державним нотаріусом Першої державної нотаріальної контори та зареєстровано в реєстрі.

1.2. На зміну реєстрації місця проживання Раджука О.В. з вулиці, м. Івано-Франківськ, на вулицю, м. Івано-Франківськ.

2.Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) оформленні договору про  придбання на ім’я недієздатного Раджука О. В. житла за адресою: м. Івано-Франківськ.

3.Зобов’язати опікуна Гриву І.О. зберегти житлові та майнові права недієздатного Раджука О.В. та подати підтверджуючі документи секретарю опікунської ради в термін до 3-х місяців.

4.Термін дії дозволу 3 місяці з дня прийняття рішення.

5.Попередити Гриву І.О. про відповідальність за можливе невиконання умов даного рішення.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.


Міський голова                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.