Рішення виконавчого комітету  "Про надання (втрату) статусу дитини-сироти, дитини, поз..."  № 659 від 06.10.2016р. 
Документ №659 від 06.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування дітей
Рішення виконавчого комітету  №815 від 01.12.2016р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про втрату статусу дитини-сироти та припинення опіки
Рішення виконавчого комітету  №7 від 12.01.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.10.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.10.2016р.  № 659
м.Івано-Франківськ
 


Про надання (втрату) статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування дітей



Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 243, 244, 250, 251 Сімейного кодексу України ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 74, 76 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати статус дитини-сироти:

1.1. особа 1, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області); відомості про батька записані відповідно до ч.- ст.- Сімейного кодексу України.

1.1.1. Встановити опіку над малолітньою особа 1, - року народження, призначивши опікуном - особа 2, яка зареєстрована і проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв. -.

1.1.2. Зобов’язати опікуна переоформити на підопічну належну їй за законом спадщину після смерті матері, зареєструвати та зберегти за нею право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.2. особа 1, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції).

1.2.1. Встановити піклування над неповнолітнім особа 1, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- призначивши піклувальником - особа 2, який зареєстрований та проживає за цією ж адресою.

1.2.2. Зобов’язати піклувальника зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.

2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

2.1. особа 1, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області) та позбавленням батька батьківських прав рішенням Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області від - р. (справа №-).

2.1.1. Встановити піклування над неповнолітньою особа 1, - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- призначивши піклувальником - особа 2, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

2.1.2. Зобов’язати піклувальника переоформити на підопічну належну їй за законом спадщину після смерті матері та зберегти за нею право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


2.2. особа 1, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від - р. (справа №-, провадження №-) та смертю батька  (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від -р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції).

2.2.1. Встановити піклування над неповнолітнім особа 1, - року народження, який зареєстрований за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв. -, призначивши піклувальником – особа 2, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-.

2.2.2. Зобов’язати піклувальника переоформити на підопічного належну йому за законом спадщину після смерті батька та зберегти за ним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.

2.3. особа 1, - року народження, у зв’язку з позбавленням батьків батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від -р. (справа № -, провадження № -).

          2.3.1. Службі у справах дітей (З.Сливка):

          - звернутися до департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації з проханням видати путівку для влаштування дитини в Надвірнянський будинок дитини;

          - вжити заходи щодо подальшого влаштування особа 1, - року народження, яка перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая», до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення;

          - зберегти право спільної сумісної власності та користування житлом дитини за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, до досягнення нею повноліття.


3. Вважати особа 1, - року народження, такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з поверненням батька з місць позбавлення волі.

3.1. Припинити опіку над малолітньою особа 1, - року народження, яка зареєстрована за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, у зв’язку з передачею дитини для подальшого виховання – особа 2.

3.2. Звільнити особа 3 від обов’язків опікуна.

3.3. Вважати таким, що втратив чинність п.-.-. рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування».



4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.