Рішення виконавчого комітету  "Про розміщення зовнішньої реклами ..."  № 679 від 06.10.2016р. 
Документ №679 від 06.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.10.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.10.2016р.  № 679
м.Івано-Франківськ
 

Про розміщення

зовнішньої реклами



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами та Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, розглянувши матеріали Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати дозвіл на розміщення об’єктів зовнішньої реклами терміном на п’ять років:

1.1. ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон» на встановлення окремих композитних об’ємних літер на спільному каркасі, розміром 23х1,2 м, на фасаді будинку № 11 на вул. Івасюка.

1.2. ФОП на встановлення настінної щитової рекламної конструкції (2 шт.), розміром 2,0х0,75 м, на вул. Чорновола, 37.

1.3. ТОВ «Медико-оздоровчий центр «Арніка» на встановлення окремостоячої щитової двосторонньої конструкції типу «білборд» на чотирьох опорах, розміром 6х3 м, на вул. Івасюка, поруч території ТЦ «Епіцентр».

1.4. Івано-Франківській філії ТОВ «ТС Плюс» на встановлення настінної щитової рекламної конструкції (світловий короб), розміром 3,66х0,75м на вул. Пилипа Орлика, 8 (справа).

1.5. Івано-Франківській філії ТОВ «ТС Плюс» на встановлення настінної щитової рекламної конструкції (світловий короб), розміром 3,66х0,75м на вул. Пилипа Орлика, 8 (зліва).

2. Підставою для розміщення рекламних конструкцій та виконання робіт, пов’язаних з розташуванням рекламного засобу є виданий у встановленому порядку дозвіл.

3. Встановлення рекламних конструкцій провести згідно погодженої документації, виконаної у відповідності з діючими нормативними вимогами.

4. Оплату за тимчасове користування місцями для розташування рекламних конструкцій проводити згідно з «Порядком розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську».

5. Суб’єкт підприємницької діяльності повинен постійно утримувати прилеглу територію радіусом 6 м від окремостоячої рекламної конструкції або до проїжджої частини дороги в належному санітарному стані.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків






2011-2024 © Всі права застережено.