Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1300 від 17.12.2020р. 
Документ №1300 від 17.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.12.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.12.2020р.  № 1300
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним фізичним особам:

1.1. Козлюк Ганні Юріївні на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Б. Хмельницького, 24 Б, терміном 7 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.2. Шуляру Петру Васильовичу на проведення земляних робіт для заміни мережі водовідведення на вул. Б. Хмельницького, 88 /2, терміном 5 днів з моменту видачі дозволу(ордера).

2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступному суб‘єкту господарування та фізичній особі :

2.1. ТОВ «Тесла-Електро» (О.Рябко) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Короля Данила, 11 А.

2.2. П’ятці Катерині Михайлівні на проведення земляних робіт для прокладання мережі водовідведення на вул. Українських Декабристів, 37.

2.3. ТОВ «БК Цитадель» (Петренко В.О.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Загвіздянській, 4 А, 6.

3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою у зв’язку з поданням неповного пакета документів, перелік яких визначено інформаційною карткою 24/07 «Видача ордерів (дозволів) на порушення об’єктів благоустрою, пов’язаних з виконанням земельних та/або ремонтних робіт» наступному суб’єкту господарювання та фізичній особі :

3.1. ТОВ «Тесла-Електро» (О.Рябко) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Промисловій, 2.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови згідно розподілу посадових обов‘язків.




Перший заступник міського голови                                                        Вікторія Сусаніна



2011-2024 © Всі права застережено.