Рішення виконавчого комітету  "Про реєстрацію місця проживання неповнолітньої ..., ......"  № 1342 від 22.12.2020р. 
Документ №1342 від 22.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2020р.  № 1342
м.Івано-Франківськ
 


Про реєстрацію місця проживання неповнолітньої , народження


Керуючись ст.64 Житлового кодексу Української РСР, постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», беручи до уваги рішення Івано-Франківського міського суду від – року про розірвання шлюбу (справа №–), довідки КП «Єдиний розрахунковий центр» № –, виданої – року, які підтверджують постійне місце проживання дитини разом з матір’ю – а також враховуючи рекомендації спільної наради у заступника міського голови О.Левицького від – року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Надати згоду на реєстрацію місця проживання неповнолітньої –, – року народження, в неприватизованій квартирі – на вул.–, –у м.– як такої, що постійно проживала в даному помешканні та у зв’язку із смертю наймача житлового приміщення – (бабусі по лінії матері) та члена сім’ї наймача – (матері дитини). 

2. Управлінню реєстраційних процедур (С.Федорців) зареєструвати місце проживання неповнолітньої –, – року народження, в неприватизованій квартирі – на вул.–, – у м.–.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.