Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та ком..."  № 1371 від 22.12.2020р. 
Документ №1371 від 22.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг для виконавчих органів міської ради і підпорядкованих їм закладів бюджетної сфери на 2021 рік
Рішення виконавчого комітету  №1270 від 14.09.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2020р.  № 1371
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг для виконавчих органів міської ради і підпорядкованих їм закладів бюджетної сфери на 2021 рік


       Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 51 Бюджетного кодексу України, Законом України «Про енергозбереження», методичним положенням «Міжгалузеві норми споживання електричної та теплової енергії для установ і організацій бюджетної сфери України», враховуючи фактичне використання енергоносіїв та комунальних послуг у 2018-2020 р.р. виконавчими органами міської ради та бюджетними закладами, що фінансуються з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Встановити на 2021 рік виконавчим органам міської ради (далі - виконавчі органи) та підпорядкованим їм закладам, що фінансуються з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади (далі –МТГ), ліміти споживання енергоносіїв і комунальних послуг (далі – ліміти) згідно з додатком 1.

Ліміти встановлюються безпосередньо для забезпечення діяльності виконавчих органів і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів. 

       2. Керівникам виконавчих органів, зазначених у додатку, в термін до 02.02.2021р.:

2.1. На основі встановлених лімітів розробити і відповідними наказами довести до підпорядкованих їм закладів і установ (у разі їх наявності) квартальні та місячні обсяги споживання енергоносіїв і комунальних послуг. Копії наказів подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології Управління енергозбереження, екології та переходу на автономне опалення Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (далі – відділ комунальної політики, енергозбереження та екології).

       2.2. Подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології поновлені списки призначених наказами відповідальних за ефективне використання енергоносіїв та комунальних послуг (далі – енергоменеджерів) у виконавчих органах і кожному з підпорядкованих закладів із зазначенням контактних телефонів;

       2.3. Наказами про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг передбачити персональну відповідальність керівників і енергоменеджерів підпорядкованих закладів та установ за дотримання доведених лімітів.

       3. Енергоменеджерам виконавчих органів щомісячно, до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати електронною поштою у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології звіт про фактичне використання енергоносіїв і комунальних послуг у натуральних та грошових показниках (згідно з табл.1 додатку 2), а також щоквартально (електронною поштою з наступним письмовим підтвердженням) - аналіз дотримання лімітів, завізований головним бухгалтером виконавчого органу, за формою згідно з табл. 2 додатку 2. У разі понадлімітного споживання до звітів додавати пояснюючу записку і план заходів для забезпечення виконання встановлених лімітів.

       4. Департаменту освіти та науки (І.Максимчук), департаменту культури (Н.Загурська), управлінню охорони здоров’я (М.Бойко), департаменту соціальної політики (В. Семанюк) з метою забезпечення функціонування муніципальної системи енергетичного моніторингу (далі - МСЕМ) забезпечити щоденне внесення даних про споживання енергоносіїв і комунальних послуг підпорядкованими закладами в базу даних МСЕМ.

5. Персональну відповідальність за дотриманням виконавчими органами встановлених лімітів несуть їх керівники. Оплата понадлімітного споживання енергоносіїв і комунальних послуг здійснюється за рахунок власних надходжень бюджетних установ.

6. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради:

6.1. Забезпечити постійний моніторинг споживання енергоносіїв та комунальних послуг закладами і установами бюджетної сфери.

6.2. Контролювати дотримання бюджетними закладами доведених лімітів та внесення ними інформації про споживання енергоносіїв та комунальних послуг в базу даних МСЕМ.

6.3. Забезпечити координацію впровадження енергоощадних заходів у бюджетних закладах МТГ.

7. Координацію роботи щодо виконання рішення покласти на Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.




Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.