Рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Муніципальна дорожня компанія" ..."  № 391-3 від 24.12.2020р. 
Документ №391 від 24.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про надання дозволу комунальному підприємству "Муніципальна дорожня компанія" на отримання кредиту для придбання техніки
Рішення міської ради  №282 від 30.07.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.12.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(3  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.12.2020р.  № 391-3
 

Про надання дозволу КП «Муніципальна дорожня компанія» на укладення договорів фінансового лізингу на придбання спецтехніки


Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської  територіальної громади, міська рада


вирішила:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Муніципальна  дорожня компанія» на укладання договорів фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280), на придбання:

1.1. а) машина МДКЗ-14 піскорозкидальна, на базі самоскида 4х2 МАЗ-5550С3 - 2 одиниці; б) машина МДКЗ-17 піскорозкидальна, на базі самоскида 6х4 МАЗ-6501С5 - 2 одиниці; в) машина прибиральна  БЛ-2500 на базі трактора Беларус-422.1 з плужно-щіточним обладнанням - 3 одиниці - загальною вартістю 528060,00 доларів США (п’ятсот двадцять вісім тисяч шістдесят доларів США)  за курсом гривні до долару США,  встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 14 646 958,64грн. (чотирнадцять мільйонів шістсот сорок шість тисяч дев’ятсот п’ятдесят вісім гривень 64 копійки), але яка може змінитись у разі зміни курсу долара США до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; а авансовий платіж – не менше 20% від вартості предметів лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12,18% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.2. а) Телескопічний навантажувач HTL 3207; б) коток R-707 комбінований; в) причіп автомобільний низькорамний РC2300; г) розкидач піску PW-120 – 6 одиниць; д) причіп автомобільний низькорамний РВ3100;  е) мікроавтобус Peugeot, 16+1 місць - загальною вартістю 383 977,00 євро (триста вісімдесят три тисячі дев’ятсот сімдесят сім євро)  за курсом гривні до євро,  встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 12 979 228,95 грн. (дванадцять мільйонів дев’ятсот сімдесят дев’ять тисяч двісті двадцять вісім гривень 95 копійок), але яка може змінитись у разі зміни курсу євро до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предметів лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12,18% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.3. а) Коток Mecalac TV1300 - 2 одиниці; б) екскаватор Terex 890 SM -загальною вартістю 191296,00 фунтів стерлінгів (сто дев’яносто одна тисяча двісті дев’яносто шість фунтів стерлінгів) за курсом гривні до фунтів стерлінгів,  встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 7 179 071,07 грн. (сім мільйонів сто сімдесят дев’ять тисяч сімдесят одна гривня 07 копійок), але яка може змінитись у разі зміни курсу фунта стерлінгів до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12,18% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

2. Комунальному підприємству «Муніципальна  дорожня компанія» (В. Бурко):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Муніципальна  дорожня компанія» (В. Бурко) на підписання договорів фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк»  та відповідних договорів купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «Укргазбанк». Передбачити умовами договорів включення витрат страхування,державну реєстрацію та інші витрати пов’язані з виконанням договорів фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням техніки, яка є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договорів фінансового лізингу.

2.4. Дозволити КП «Муніципальна  дорожня компанія» спрямовувати кошти отримані на збільшення статутного капіталу підприємства для сплати авансового та лізингових платежів за договорами фінансового лізингу.

3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Муніципальна  дорожня компанія» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин, відповідно до укладених договорів фінансового лізингу.

4. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, в разі необхідності, вносити зміни/уточнення в істотні умови договорів фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та КП «Муніципальна  дорожня компанія».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).


     Міський голова                                                         Руслан  Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.