Рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Центр розвитку міста та рекреац..."  № 392-3 від 24.12.2020р. 
Документ №392 від 24.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.12.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(3  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.12.2020р.  № 392-3
 














Про надання дозволу

КП «Центр розвитку міста

та рекреації» на укладення

договорів фінансового лізингу на

придбання спецтехніки





Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської  територіальної громади, міська рада



вирішила:



1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» на укладання договорів фінансового лізингу з АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280), на придбання:

1.1.Трактор-навантажувач «AVANT 750» з додатковим навісним обладнанням: а) Ковш основний усилений, 1600 мм, 460 л; б) ковш для планувальний 1600мм, 280 л; в) бульдозерний відвал 1400 мм; г) розкидач (центрифуга) піску/солі, передній, 250 л - загальною вартістю 62 950,00 євро (шістдесят дві тисячі дев’ятсот п’ятдесят євро)  за курсом гривні до євро, встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 2127842,20 грн. (два мільйони сто двадцять сім тисяч вісімсот сорок дві гривні 20 копійок), але яка може змінитись у разі зміни

курсу євро до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не

більше 12,8% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.2.Трактор «Білорусь-82.1» з відвалом та щіткою для прибирання загальною вартістю 552 800,00 (п’ятсот п’ятдесят дві тисячі вісімсот гривень 00 копійок), але яка може змінитись у разі зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу,  яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12,8% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.3. Автомобіль FORD TRANSIT DC IN  VAN F330L3H2 130 TREND вартістю 33 720,00 євро (тридцять три тисячі сімсот двадцять євро)  за курсом гривні до євро,  встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 1139806,81 грн. (один мільйон сто тридцять дев’ять тисяч вісімсот шість гривень 81 копійка), але яка може змінитись у разі зміни курсу євро до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 12,8% річних у гривнях; комісії за управління кредитними кошт ами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати,

пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.4.  Автомобіль  Skoda Superb  B8 Style 2,0 TSI/140kW  7DSG вартістю 38 750,00 доларів  США  (тридцять  вісім  тисяч  сімсот  п’ятдесят доларів США) за курсом гривні до долара США, встановленим Національним Банком України, що становить гривневий еквівалент 1 074 820,38 грн.  (один мільйон  сімдесят  чотири  тисячі вісімсот двадцять гривень 38 копійок), але яка може змінитись у разі зміни курсу долара США   до  гивні  та/або вартості  предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами  Договору;  авансовий платіж – не  менше 20%  від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг  фінансового  лізингу,  яка   складається з відсоткової ставки за  користування  лізингом, як частина винагороди   фінансової установи – не більше 12,8% річних у гривнях;  комісії за управління кредитними  коштами   в  частині  обслуговування    рахунку  за  операцією  фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості  за  договором  фінансового    лізингу  на  дату  нарахування   (але не менше ніж  1000,00 грн.),  без  ПДВ,  та  витрат   банку,  додатково до  ставки, на  страхування,  державну реєстрацію  та  інші  витрати,


пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

2. комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк) на підписання договорів фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк»  та відповідних договорів купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «Укргазбанк». Передбачити умовами договорів включення витрат страхування, державну реєстрацію та інші витрати пов’язані з виконанням договорів фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням техніки, яка є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договорів фінансового лізингу.

2.4. Дозволити КП «Центр розвитку міста та рекреації» спрямовувати кошти отримані на збільшення статутного капіталу підприємства для сплати авансового та лізингових платежів за договорами фінансового лізингу.

3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Центр розвитку міста та рекреації» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладених договорів фінансового лізингу.

4. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, в разі необхідності, вносити зміни/уточнення в істотні умови договорів фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та КП «Центр розвитку міста та рекреації».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                     Руслан  Марцінків


  

  



2011-2024 © Всі права застережено.