Рішення міської ради  "Про надання дозволу КП"Івано-Франківськміськсвітло" на ..."  № 393-3 від 24.12.2020р. 
Документ №393 від 24.12.2020р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про надання дозволу комунальному підприємству "Івано-Франківськміськсвітло" на отримання кредиту для придбання техніки
Рішення міської ради  №283 від 30.07.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.12.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(3  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.12.2020р.  № 393-3
 

Про надання дозволу КП «Івано-Франківськміськсвітло» на укладення договору фінансового лізингу на придбання спецтехніки


Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада


вирішила:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло» на укладання договору фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280), на придбання:

1.1. Ричажно - телескопічний автопідйомник SOCAGE А314 виробництва італійської компанії SOCAGE S.r.l. на шасі IVECO DAILY 35C13D з двухрядною кабіною вартістю 63 950 євро (шістдесят три тисячі дев’ятсот п’ятдесят євро) за курсом гривні до євро,  встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 2 161 644,30 грн. (два мільйони сто шістдесят одна тисяча  шістсот сорок чотири гривні 30 копійок), але яка може змінитись у разі зміни курсу євро до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,52% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн.), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предмету лізингу - 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ.

2. Комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Шутка):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити в.о. директора комунального підприємства «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Шутка) на підписання договору фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк»  та відповідного договору купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «Укргазбанк». Передбачити умовами договору включення витрат страхування, державну реєстрацію та інші витрати пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням техніки, яка є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договору фінансового лізингу.

2.4. Дозволити КП «Івано-Франківськміськсвітло» спрямовувати кошти отримані на збільшення статутного капіталу підприємства для сплати авансового та лізингових платежів за договором фінансового лізингу.

3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Івано-Франківськміськсвітло» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладеного договору фінансового лізингу.

4. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, в разі необхідності, вносити зміни в істотні умови договору фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та КП «Івано-Франківськміськсвітло».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                        Руслан  Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.