Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 1411 від 22.12.2020р. 
Документ №1411 від 22.12.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2020р.  № 1411
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається від котельні на вул. Індустріальній, 34, від системи (мережі) централізованого опалення та постачання гарячої води та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання»


Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Закону України «Про теплопостачання», на виконання  пункту 6 частини другої статті 4 Закону України від 09 листопада 2017 року № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» а також у зв’язку з перебуванням приміщення і обладнання котельні, що знаходиться на вул. Індустріальній, 34 в м. Івано-Франківську, в приватній власності, що унеможливлює забезпечення Івано-Франківською міською радою управління вказаним об’єктом теплопостачання, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :

1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається від котельні на вул. Індустріальній, 34, від системи (мережі) централізованого опалення та постачання гарячої води та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання» (додається).


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.