Рішення міської ради  "Про здійснення місцевого запозичення до бюджету Івано-Ф..."  № 287-46 від 12.11.2020р. 
Документ №287 від 12.11.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.11.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(46  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 12.11.2020р.  № 287-46
 

Про здійснення місцевого запозичення до бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади у 2021 році


Керуючись статтями 16, 18, 71, 74 Бюджетного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком здійснення місцевих запозичень, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 110, з метою фінансування видатків бюджету розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади, міська рада


вирішила:


  1. Здійснити місцеве запозичення до бюджету міської Івано-Франківської територіальної громади у 2021 році із дотриманням таких істотних умов:
    1. Місцеве запозичення з метою фінансування бюджету розвитку міської Івано-Франківської територіальної громади у 2021 році здійснюється у формі укладання кредитного договору.
    2. Розмір запозичення (основна сума боргу) – 500 000 000,00 (п’ятсот мільйонів) гривень.
    3. Відсоткова ставка за користування залученими коштами – визначається на рівні облікової ставки Національного банку України (що оприлюднюється на офіційному сайті Національного банку України  www.bank.gov.ua) діятиме на дату початку відповідного періоду, плюс маржа 5 відсотків річних.
    4. Період, на який здійснюється запозичення – 4 роки від дати підписання кредитного договору, з можливістю дострокового погашення кредиту.
    5. Погашення основної суми боргу здійснюється щоквартальними платежами у строки та згідно з умовами, встановленими кредитним договором.
    6. Сплата відсотків за користування залученими коштами здійснюється щомісячними платежами у строки та згідно з умовами, встановленими кредитним договором.
    7. Майнове або інше забезпечення виконання зобов’язань за запозиченням, зазначеним у цьому рішенні, не надається.
  2. Встановити, що метою місцевого запозичення є залучення коштів для забезпечення фінансування заходів з розвитку соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури міської Івано-Франківської територіальної громади.
  3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради:
    1. забезпечити виконання усіх необхідних заходів, які пов’язані із залученням місцевого запозичення, передбаченого цим рішенням;
    2. щорічно протягом строку дії кредитного договору передбачати в бюджеті кошти для забезпечення виконання зобов’язань за запозиченням.
  1. Уповноважити першого заступника міського голови здійснити місцеве запозичення шляхом укладання кредитного договору від імені Івано-Франківської міської ради із включенням до нього умов, передбачених цим рішенням
  2. Рішення набуває чинності після погодження обсягу та умов здійснення запозичення Міністерством фінансів України.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету.



Міський голова                                               Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.