Рішення виконавчого комітету  "Про використання об'єкта комунальної власності Івано-Фр..."  № 23 від 14.01.2021р. 
Документ №23 від 14.01.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.01.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.01.2021р.  № 23
м.Івано-Франківськ
 


Про використання об’єкта комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись главою 58 Цивільного кодексу України, ст. 6 Закону України "Про оренду державного та комунального майна", ст. 59, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", п. 28 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна (надалі – Порядок), затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України "Деякі питання оренди державного та комунального майна" № 483 від 03.06.2020р., розглянувши заяву юридичної особи, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Включити до Переліку першого типу фізкультурно-оздоровчий комплекс загальною площею 1212,7 кв.м, розташований за адресою: вул. Степана Бандери, 12А.

Оголосити аукціон про передачу в оренду фізкультурно-оздоровчий комплекс, та за результатами аукціону укласти з переможцем договір оренди об’єкта на період до 31.12.2055 року включно з цільовим використанням згідно з категорією №5 для нерухомого майна, визначеною додатком 3 до Порядку (тренажерні зали, заклади фізичної культури і спорту, діяльність з організації та проведення занять різними видами спорту).

2. Уповноважити заступника міського голови Миколу Вітенка затвердити умови та оголошення про передачу в оренду майна на аукціоні щодо якого прийнято рішення про включення до Переліку першого типу згідно з п. 1 цього рішення після надання Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради інформації про вартість об’єкта.

3. Департаменту комунальних ресурсів забезпечити оприлюднення рішення орендодавця, оголошення про передачу в оренду майна на аукціоні щодо якого прийнято рішення про включення до Переліку першого типу згідно з п. 1 цього рішення, у строки, передбачені законодавством, після затвердження оголошення про проведення аукціону відповідно до пункту 2 цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Миколу Вітенка.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.