Розпорядження міського голови  "Про утворення стаціонарних пунктів обігріву..."  № 692-р від 19.10.2016р. 
Документ №692-р від 19.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.10.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.10.2016р.  № 692-р
 


Про утворення стаціонарних пунктів обігріву


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою запобігання переохолодження громадян під час осінньо-зимового періоду 2016-2017 років на території міста:


1. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) в термін до 28.10.2016р. на базі стаціонарних закладів охорони здоров’я міста Івано-Франківська утворити цілодобові та денні пункти обігріву. Забезпечити наявність необхідних медикаментів, перев’язочних матеріалів, ліжкомісць.


2. Департаменту соціальної політики виконавчого комітету міської ради (В. Семанюк) в термін до 28.10.2016р. на базі Будинку нічного перебування утворити цілодобовий пункт обігріву. Привести у відповідність графік роботи Будинку нічного перебування згідно вимог даного розпорядження.


3. Департаменту соціальної політики виконавчого комітету міської ради (В. Семанюк), міському відділу УДСНС України в області (В. Мацалак), центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк), міському відділу поліції Головного управління Національної поліції в області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції (Д. Міхалець) скласти спільні графіки роботи соціальних патрулів з визначенням їх маршрутів в місцях масового перебування громадян під час різкого пониження температурного режиму.



4. МВ УДСНС України в області (В. Мацалак) в термін до 28.10.2016р. провести обстеження приміщень пунктів обігріву щодо дотримання в них вимог правил протипожежної безпеки.


5. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконкому міської ради (Н. Кромкач) забезпечити пункти обігріву продукцією першої необхідності (чай, цукор, хліб, масло тощо).


6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).


7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.