Розпорядження міського голови  "Про проведення відкритих змагань з автомобільного слало..."  № 714-р від 26.10.2016р. 
Документ №714-р від 26.10.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.10.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 26.10.2016р.  № 714-р
 


Про проведення відкритих змаганьз автомобільного слаломуна кубок Івано-Франківська«Слалом-ІФ»


       Згідно з календарем спортивно-масових заходів департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради (В.Матешко) спільно з Прикарпатським автомобільним клубом (О.Кодак) 30жовтня 2016 року з 9.00 до 17.00 год. провести у місті Івано-Франківську на Північному бульварі відкриті змагання з автомобільного слалому на кубок Івано-Франківська «Слалом-ІФ».

2. Відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (т.в.о.Р.Прокопчук), управлінню патрульної поліціїміста Івано-Франківська (Д.Міхалець) організувати охорону публічного порядку, перекриття руху автотранспорту та безпеку проведення заходу 30жовтня з 9.00 до 17.00 год. згідно зі схемою траси змагань (додаток 1).

3. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення змагань.

4. Департаменту житлової, комунальної політикита благоустроюІвано -Франківської міської ради (М. Смушак) встановити на місці проведення заходу турнікети.

5. Управлінню транспорту та зв’язку Івано – Франківської міської ради ( О. Ганчак) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення відкритих змагань з автомобільного слалому на кубок Івано-Франківська «Слалом-ІФ» 30.10.2016р. з 09.00 год до 17.00 год згідно зі схемою траси змагань (додаток 1).

6. Відділу патронатної служби Івано – Франківської міської ради (В.Дротянко) висвітлити на сайті Івано – Франківської міської ради інформацію про проведення заходу.

7. Міському відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) надати 5 вогнегасниківз метою запобігання пожежних ситуацій під час проведення заходу.

8. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення змагань, передбачені на спортивно-масові заходи департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради згідно з кошторисом (додаток 2).

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – директора департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради В.Матешка.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.