Рішення виконавчого комітету  "Про відзначення в місті Дня пам'яті Героїв Крут та річн..."  № 102 від 26.01.2021р. 
Документ №102 від 26.01.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.01.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.01.2021р.  № 102
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення в місті Дня пам'яті Героїв Крут та річниці створення ОУН


Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 28.01.2010 року №75/2010 «Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті», рішення Івано-Франківської міської ради від 24.12.2020 року №362-3 «Про затвердження Цільової програми Івано-Франківської міської територіальної громади організації та відзначення загальнодержавних, свят територіальної громади, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2021 – 2025 роки», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван), враховуючи карантинні обмеження діючі на дату проведення заходу, організувати проведення 29.01.2021 року о 16.00 год у Меморіальному сквері панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.
  2. Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) звернутися до релігійних організацій з пропозицією проведення в храмах міста поминальних Богослужінь за полеглими героями Крут та учасниками визвольної боротьби, запросити до участі у заходах з відзначення у місті Дня пам'яті Героїв Крут.
  3. Виконавчим органам міської ради, враховуючи карантинні обмеження діючі на дату проведення заходів, організувати і провести освітньо-виховні та культурно-мистецькі тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті Героїв Крут та річниці створення ОУН, про проведення яких проінформувати Департамент стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван).
  4. Виконавчим органам міської ради сприяти громадським організаціям патріотичного спрямування у проведенні тематичних заходів присвячених Дню пам'яті Героїв Крут та річниці створення ОУН.
  5. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М.Смушак) до 29.01.2021 року:

- впорядкувати територію Вічевого майдану, Меморіального скверу, цвинтарі, місця поховань полеглих воїнів УПА, cтрільців УГА, жертв репресій та інші пам’ятні місця в місті та селах Івано-Франківської міської територіальної громади, пов’язані з національно-визвольною боротьбою;

- встановити розети з державними прапорами у Меморіальному сквері, на Вічевому майдані, площі Соборності.

  1. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О.Кошик) забезпечити 29.01.2021 року вимкнення реклами на світлодіодному екрані, розміщеному на Вічевому майдані та трансляцію тематичних фото- та відеоматеріалів.
  2. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити медичне обслуговування 29.01.2021 року у Меморіальному сквері під час панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на проведення заходів з відзначення в місті Дня пам'яті Героїв Крут та річниці створення ОУН відповідно до додатку.
  4. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (В.Маківничук), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко), Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій» (М.Шутак) забезпечити охорону громадського порядку 29.01.2021 року у Меморіальному сквері під час панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.
  5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із засобами масової інформації, комунікації з мешканцями (З.Гелеван) .
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.