Рішення міської ради  "Про приватизацію об'єктів комунальної власності..."  № 64-4 від 28.01.2021р. 
Документ №64 від 28.01.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(4  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 28.01.2021р.  № 64-4
 

Про приватизацію об’єктів комунальної власності


Керуючись законами України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету від __.01.2021 року № ___), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Приватизувати об’єкти приватизації, вказані в додатку до цього рішення, шляхом продажу з аукціону з умовами.

2. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І. Гриненько):

- забезпечити опублікування інформації про приватизацію об’єктів, вказаних у додатку до цього рішення та інформаційних повідомлень в електронній торговій системі, на офіційному вебсайті Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради та в газеті «Західний кур’єр» у строки, визначені чинним законодавством України;

- укласти договори купівлі-продажу об’єктів комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади, вказаних у додатку до цього рішення.

3. Після завершення приватизації балансоутримувачам об’єктів, вказаних в додатку до цього рішення, зняти їх з балансу в установленому законодавством порядку.

4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


Міський голова                                                Руслан Марцінків





Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.