Рішення міської ради  "Про затвердження плану заходів на 2021-2022 роки щодо н..."  № 87-4 від 28.01.2021р. 
Документ №87 від 28.01.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 року № 87-4"
Рішення виконавчого комітету  №222 від 21.02.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про включення приміщень площею 31,3 кв.м в будівлі за адресою: с. Крихівці, вул. 22 січня, 194А в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію"
Рішення виконавчого комітету  №458 від 08.06.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про приватизацію об'єктів комунальної власності"
Рішення виконавчого комітету  №457 від 08.06.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про приватизацію об'єкта комунальної власності"
Рішення виконавчого комітету  №997 від 20.10.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про включення нежитлових приміщень на вул. Надвірнянській, 30 в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію"
Рішення виконавчого комітету  №1133 від 16.11.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про включення нежитлових приміщень гаражів на вул. Хіміків, 6 в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію"
Рішення виконавчого комітету  №1134 від 16.11.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про включення нежитлових приміщень в будинку за адресою: вул. Короля Данила, 37 в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію"
Рішення виконавчого комітету  №1317 від 20.12.2022р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про включення нежитлових приміщень в будинку за адресою: вул. Крива, 4а в перелік об'єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію"
Рішення виконавчого комітету  №1316 від 20.12.2022р. Чинний
Розпорядження міського голови  Про створення робочої групи
Розпорядження міського голови  №66-р від 09.02.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(4  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 28.01.2021р.  № 87-4
 

Про затвердження плану заходів на 2021-2022 роки щодо наповнення місцевого бюджету від використання комунальних ресурсів Івано-Франківської міської територіальної громади





З метою збільшення надходжень до місцевого бюджету від використання комунальних ресурсів Івано-Франківської міської територіальної громади, визначення об’єктів, подальше перебування у комунальній власності яких є економічно недоцільним, створення сприятливих умов для залучення приватних інвестицій в комунальне майно громади, ефективного використання земель, керуючись Земельним кодексом України, ст.ст. 26, 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. ст. 3, 7 Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна", ст. ст. 25, 46, 67 Закону України «Про землеустрій», міська рада


вирішила:


1. Затвердити перелік пріоритетних об’єктів комунальної власності  Івано-Франківської міської територіальної громади для проведення робіт і заходів з їх підготовки до приватизації шляхом продажу на аукціоні (додаток 1).

2. Затвердити перелік  пріоритетних земельних ділянок комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади для проведення робіт і заходів з їх підготовки до продажу на земельних торгах (додаток 2).

3. Затвердити перелік населених пунктів, що потребують поновлення нормативної грошової оцінки (додаток 3).

4. Затвердити перелік населених пунктів, що потребують виконання робіт щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів (додаток 4).

5. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) щодо об’єктів:

- зазначених в додатку 1 до цього рішення, забезпечити:

5.1 проведення поточної інвентаризації об’єктів, щодо яких відсутня технічна документація;

5.2 здійснення державної реєстрації права власності за Івано-Франківською міською радою;

5.3 визначення ринкової вартості об’єктів з метою дооцінки балансоутримувачами їх балансової вартості або затвердження міською радою їх ринкової вартості (у разі відсутності балансової вартості об’єкта);

5.4 отримання дозволу відповідного органу охорони культурної спадщини щодо об’єктів, які є пам’ятками культурної спадщини;

5.5 формування земельних ділянок у випадках, передбачених законодавством;

5.6 вчинення інших дій, необхідних для передприватизаційної підготовки об’єктів, прийняття міською радою рішень про включення об’єктів до переліку тих, що підлягають приватизації, проведення аукціонів з їх продажу, укладення та нотаріального посвідчення договорів купівлі-продажу тощо.

- зазначених в додатку 2 до цього рішення, забезпечити:

5.7 відбір виконавців земельних торгів;

5.8 реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки у відповідних реєстрах;

- зазначених в додатку 3 до цього рішення, забезпечити:

5.9 відбір виконавців робіт нормативної грошової оцінки населених пунктів, що потребують поновленню;

- зазначених в додатку 4 до цього рішення, забезпечити:

5.10 відбір виконавців робіт щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів відповідно до оновлених генеральних планів населених пунктів;

6. Керівникам органів місцевого самоврядування, інших установ та організацій, що використовують об’єкти, зазначені в додатку 1 до цього рішення, для виконання покладених на них законодавством завдань, здійснити відповідні заходи для забезпечення їх альтернативними приміщеннями.

7. Представникам сільських населених пунктів Івано-Франківської міської ради забезпечити подання відповідних вихідних даних для виконання робіт вказаних в пунктах 3, 4 цього рішення.

8. Виконавчому комітету міської ради:

- вжити заходи для припинення договорів оренди об’єктів, зазначених в додатку 1 до цього рішення, в зв’язку з закінченням строків на які вони були укладені;

- не підтримувати надання в користування земельних ділянок зазначених в додатку 2 цього рішення. 


9. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І. Гриненько):

- після вчинення дій, передбачених п.6 та п.8 цього рішення, внести у встановленому порядку на розгляд міської ради проєкти рішень про включення об’єктів, зазначених в додатку 1 до цього рішення, в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, та їх приватизацію шляхом продажу з аукціону.

Встановити, що в разі здійснення орендарем у встановленому порядку невід’ємних поліпшень на об’єкті, включеному в додаток 1 цього рішення,  приватизація такого об’єкта проводиться шляхом його продажу на аукціоні з умовою відшкодування орендарю здійснених поліпшень відповідно до чинного законодавства;

- вжити міри щодо залучення до обороту земель товарного виробництва в т.ч. отриманих з державної власності, не витребуваних земельних паїв, польових доріг, які на даний час обробляються як товарні землі с/г призначення та інших, шляхом підбору інвестиційно привабливих земельних ділянок з їх числа.

10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) забезпечити фінансування видатків головного розпорядника коштів – Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, на реалізацію заходів, передбачених цим рішенням.

11.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних   відносин,   оренди   та   приватизації    комунального       майна (Р. Терешко).



Міський голова                                                Руслан Марцінків







Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.