Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 243 від 22.02.2021р. 


УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.02.2021р.  № 243
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 08.08.2019р. №921


У зв’язку із кадровими змінами у складі комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 515 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877», керуючись ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Внести наступні зміни у рішення виконавчого комітету міської ради від 08.08.2019р. № 921 «Про комісію для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа:

1.1. У додатку 1 «Склад комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа»:

1.1.1.Вивести із складу комісії:

- Кобрин Юлію Ігорівну - заступника начальника відділу правового забезпечення Департаменту правової політики Івано-Франківської міської ради;

1.1.2.Ввести у склад комісії:

- Тарновську Ірину Ярославівну – начальника відділу правового забезпечення Департаменту правової політики Івано-Франківської міської ради.

1.1.3. Після прізвища Кухар Володимир Іванович змінити посаду з «головний спеціаліст відділу містобудівного кадастру управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності Івано-Франківської міської ради» на «заступник начальника відділу генерального плану міста управління планування території та містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міської ради»

1.1.4. Після прізвища Максилевич Володимир Мар’янович змінити посаду з «заступник начальника відділу реєстрації та розподілу житла управління житлової політики Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради» на «заступник начальника відділу реєстрації та розподілу житла управління житлової політики Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради».

1.1.5. Після прізвища Петечел Неля Вікторівна змінити посаду з «начальник відділу з питань договірної і правової роботи управління капітального будівництва міськвиконкому» на «начальник відділу з питань договірної і правової роботи управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради».

1.1.6. Після прізвища Заклинська Олександра Тарасівна змінити посаду з «начальник відділу фінансування галузей невиробничої сфери фінансового управління виконкому Івано-Франківської міської ради» на «начальник відділу фінансування соціального забезпечення і програм соціального захисту населення фінансового управління Івано-Франківської міської ради».

1.2. У додатку 2 «Положення про комісію для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа пункт 1.5 викласти у новій редакції:

«1.5. Комісія формує пропозиції стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх

числа та визначає дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 із змінами.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.