Рішення виконавчого комітету  "Про надання адміністративних, соціальних послуг та опра..."  № 305 від 26.02.2021р. 
Документ №305 від 26.02.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про особистий прийом громадян керівниками структурних підрозділів Івано-Франківської міської ради в Центрі надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська
Розпорядження міського голови  №87-р від 23.02.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.02.2021р.  № 305
м.Івано-Франківськ
 


Про надання адміністративних, соціальних послуг та опрацювання звернень громадян на період дії карантинних обмежень «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території Івано-Франківської МТГ


Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами і доповненнями), відповідно до протоколу № 6 позачергового засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 23 лютого 2021 року, з метою запобігання поширенню на території Івано-Франківської МТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Встановити графік прийому громадян в Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 9):

1.1.Понеділок, вівторок, середа, четвер з 09.00 год. до 17.00 год. без обідньої перерви.

1.2. П’ятниця з 09.00 год. до 16.00 год. без обідньої перерви.

1.3.Субота, неділя – вихідний день.

  1. Встановити графік прийому громадян в територіальних підрозділах Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська та віддалених робочих місцях адміністратора:

2.1. Понеділок, вівторок, середа, четвер з 08.00 год. до 16.00 год., обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.

2.2. П’ятниця з 08.00 год. до 15.00 год., обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.

2.3.Субота, неділя – вихідний день.

  1. Заборонити одночасне перебування у приміщенні Центру надання адміністративних послуг та його територіальних підрозділах більше 10 осіб, які зобов’язані бути у засобах індивідуального захисту (маска/респіратор та рукавиці).
  2. Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська та управлінню реєстраційних процедур, на час дії карантинних обмежень, надавати пріоритет в обслуговуванні  мешканцям Івано-Франківської міської територіальної громади.
  3. Проводити температурний скринінг при вході в приміщення Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська.
  4. Призупинити надання адміністративних послуг за допомогою сервісу «Мобільний адміністратор».
  5. Призупинити особистий прийом громадян керівниками структурних підрозділів Івано-Франківської міської ради в Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська, затверджений розпорядженням міського голови №87-р від 23.02.2021 року.
  6. Призупинити консультації представниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади в Центрі надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська.
  7. Обмежити перебування громадян у відділі звернень громадян міської ради з 01.03.2021 р.

9.1. При прийомі громадян дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм, вимог щодо перебування відвідувачів у приміщенні відділу звернень громадян.

9.2. Відділу звернень громадян (Н.Шологон), на період карантинних обмежень, забезпечити опрацювання звернень, які надійшли поштовим зв’язком та за допомогою інформаційно-телекомунікаційних систем.

  1. Обмежити перебування громадян у Департаменті соціальної політики виконкому міської ради з 01.03.2021 р.

10.1. При прийомі громадян дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм, вимог щодо перебування відвідувачів у приміщенні, проведення температурного скринінгу, розміщення антисептиків та інших засобів захисту.

10.2. Департаменту соціальної політики (В.Семанюк), на період обмежень, забезпечити опрацювання звернень громадян, які надійшли засобами поштового зв’язку та за допомогою інформаційно-телекомунікаційних систем.

  1. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент  адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.





Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.