Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 287 від 26.02.2021р. 
Документ №287 від 26.02.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів благоустрою на території міста
Рішення виконавчого комітету  №148 від 26.01.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.02.2021р.  № 287
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


      1. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою за умови укладання договору-гарантії про відновлення об’єктів/елементів благоустрою наступним суб’єктам господарювання :

      1.1. Івано-Франківське відділення АТ «Івано-Франківськгаз» (Струк А.М.) на проведення земляних робіт для заміни розподільчого газопроводу на вул. Фотія Володимирського, терміном 30 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.2. ТОВ «Благо Буд» (Гринів М. В.) на проведення земляних робіт для реконструкції зовнішнього освітлення на вул. Калуське шосе, терміном 25 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

      1.3. ТОВ «Західніенерготехнології» (Пригода Р.В.) на проведення земляних робіт для прокладання кабелю під будівництво тролейбусної лінії та встановлення електроопор на вул. Гетьмана Мазепи – Південний Бульвар – Північний бульвар, терміном 365 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб‘єктам господарювання :

      2.1. ТОВ «БК «Мельник» (Богачов О.М.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі водопостачання та водовідведення на вул. Галицькій – М. Витвицького.

      2.2. ТОВ «Шевченко Еліт» (Шпілька А.А.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Шевченка, 45.

      2.3. ТОВ «Вектор-Капітал» (Пригода І.Я.) на проведення земляних робіт для прокладання мережі електропостачання на вул. Незалежності, 5, 7, 11, 4 – Дмитра Вітовського, 19.

3. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради «Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста» від 26.01.2021 р. №148 вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.