Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін у рішення виконавчого комітету місько..."  № 306 від 26.02.2021р. 
Документ №306 від 26.02.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження мережі міських маршрутів
Рішення виконавчого комітету  №500 від 10.09.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.03.2021



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.02.2021р.  № 306
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2015р. № 500



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішенням Івано-Франківської міської ради від 26.02.2021 року «Про Програму підтримки перевізників, які здійснюють перевезення

пасажирів на міських автобусних маршрутах Івано-Франківської міської територіальної громади» у зв’язку з перевезенням пасажирів громадським транспортом у кількості місць, призначених для сидіння, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


  1. Внести зміни в додаток 3 до рішення виконавчого комітету міської ради від 10.09.2015р. № 500 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів», а саме доповнити мережу міських автобусних маршрутів загального користування автобусами малого класу (маршрут № 61) згідно з додатком до даного рішення.
  2. Управлінню транспорту та зв’язку (А. Гіглюк) розробити паспорт автобусного маршруту № 61.
  3. З метою забезпечення належного транспортного обслуговування на маршруті № 61 до моменту проведення конкурсу та визначення переможця призначити тимчасовим перевізником фізичну особу – підприємця Розумовича Володимира Олексійовича.
  4. Комунальному підприємству «Електроавтотранс»:
    1. Надати перевізнику ФОП Розумович В. О. в оренду валідатори та інше обладнання для встановлення в автобусі, який працюватиме на маршруті № 61.
    2. Забезпечувати роботу та обслуговування кожного встановленого валідатора.
    3. Щомісячно надавати звіти управлінню транспорту та зв’язку про проведені транзакції по кожному валідатору.
    4. Встановити розмір комісії за проведені транзакції у розмірі 10 відсотків від суми поступлених коштів.
  5. Департаменту соціальної політики (В. Семанюк) укласти договір із перевізником ФОП Розумович В. О. про відшкодування пільгового проїзду згідно отриманих розрахунків втрат доходів від пільгового перевезення пасажирів від ФОП Розумович В. О., погоджених управлінням транспорту та зв’язку (А.Гіглюк), після проведеної звірки з КП «Електроавтотранс».
  6. На маршруті № 61 проїзд здійснювати за тарифами КП «Електроавтотранс».
  7. Доручити заступнику міського голови – директору департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушаку підписати договір на перевезення пасажирів з тимчасовим перевізником з додатком, в якому передбачено часткову компенсацію перевізнику ФОП Розумович В. О. втрат доходів за здійснення перевезень пасажирів в межах кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб по маршрутах № 58, № 59, № 60 та № 61.
  8. Відділу патронатної служби (О. Гоянюк) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.