Розпорядження міського голови  "Про відзначення 60 річниці Угорської революції та визво..."  № 751-р від 08.11.2016р. 
Документ №751-р від 08.11.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.11.2016



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 08.11.2016р.  № 751-р
 


Про відзначення 60 річниці Угорської революції та визвольної боротьби


Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та листа почесного консульства Угорщини в м. Івано – Франківську та Івано –Франківській області від 25.10.2016р. № 512:


1.Департаменту молодіжної політики та спорту Івано - Франківської міської ради (В. Матешко) спільно Почесним консульством Угорщини в м. Івано – Франківську та Івано –Франківській області провести 10 листопада 2016 року о 16.00 вулицями міста біговий марафон відповідно до схеми маршруту: Старт – Меморіальний сквер (вул. А. Мельника) – вул. Академіка Сахарова – вул. В. Чорновола – вул. Д. Вітовського – фініш – Вічевий майдан.

2. Управлінню патрульної поліції м. Івано – Франківська (Д. Міхалець) забезпечити паркування автобусів учасників бігового марафону вздовж Меморіального скверу на вул. А. Мельника, організувати перекриття руху транспортних засобів відповідно до маршруту 10 листопада 2016 року з 15.30 год до 17.00 год.

       3. Управлінню патрульної поліції м. Івано – Франківська (Д. Міхалець), відділу поліції ГУНП в Івано – Франківській області (т.в.о. Р. Прокопчук) вжити заходів для забезпечення охорони публічного порядку під час проведення заходу.

       4. Департаменту житлової, комунальної  політики та благоустрою Івано - Франківської міської ради (М. Смушак) встановити на місці старту та фінішу святкові розети в кількості 4 штуки, біотуалети в кількості 10 штук, та забезпечити встановлення турнікетів відповідно до маршруту в кількості 20 штук.

       5. Управлінню транспорту і зв’язку Івано – Франківської міської ради ( О. Ганчак) поінформувати перевізників про необхідність зміни маршруту під час проведення бігового марафону вулицями міста 10 листопада 2016 року з 15.30 год до 17.00 год.

       6. Державному комунальному підприємству «Електроавтотранс» (В. Голутяк ) призупинити рух тролейбусів на відповідних маршрутах 10 листопада з 15.30 год до 17.00 год.

       7. Центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення заходу.

       8. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради (Н. Кромкач) рекомендувати керівникам закладів громадського харчування та торгівлі, які знаходяться вздовж маршруту бігового марафону, вимкнути музичний супровід та дотримуватись режиму тиші під час проведення заходу.

       9. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини Івано-Франківської міської ради (Д. Нижник) під час проведення заходу забезпечити вимкнення реклами на світлодіодному екрані, розміщеному на Вічевому майдані.

       10. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано - Франківської міської ради (В. Матешко) сприяти Почесному консульству Угорщини в м. Івано – Франківську та Івано – Франківській області в організації встановлення інвентаря для презентації угорської кухні на Вічевому майдані 10 листопада 2016 року.

       11. Управлінню патрульної поліції м. Івано – Франківська (Д. Міхалець),

відділу поліції ГУНП в Івано –Франківській області (т.в.о. Р. Прокопчук) вжити заходів для забезпечення охорони публічного порядку під час презентації угорської кухні на Вічевому майдані 10 листопада з 17.00 год до 18.00 год.

       12. КП «Муніципальна варта» (Б. Кухарук) сприяти управлінню патрульної поліції в м. Івано – Франківську (Д. Міхалець) та відділу поліції ГУНП в Івано –Франківській області (т.в.о. начальника Р. Прокопчук) у забезпеченні охорони публічного порядку під час проведення бігового марафону вулицями міста та презентації угорської кухні на Вічевому майдані.

       13.Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету департаменту житлової, комунальної політики, та благоустрою Івано –Франківської міської ради, передбачені на видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят згідно з кошторисом (додаток).

14. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) висвітлити на сайті Івано – Франківської міської інформацію про проведення заходу.

15. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – в. о. директора департаменту молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради А. Середюка.


16. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О.Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.