Розпорядження міського голови  "Про заходи щодо наповнення бюджету Івано-Франківської м..."  № 137-р від 29.03.2021р. 
Документ №137-р від 29.03.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.04.2021



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 29.03.2021р.  № 137-р
 


Про заходи щодо наповнення бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2021 рік



Керуючись Бюджетним кодексом України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України (із змінами) від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» та з метою запобігання виникненню ризиків розбалансування бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади, створення умов для своєчасної виплати заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат, економного і раціонального використання коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни:


1. Затвердити заходи на 2021 рік:

- щодо наповнення бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток 1);

- щодо дотримання режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни (додаток 2).

2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - фінансове управління міської ради (Г.Яцків).

3.Співвиконавцям розпорядження надавати головному відповідальному виконавцю щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним, інформацію про виконання заходів для узагальнення та інформування керівництва виконавчого комітету міської ради щоквартально до 25 числа місяця, наступного за звітним.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови В.Сусаніну та на заступників міського голови відповідно до функціональних обов’язків.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.