Рішення міської ради  "Про надання згоди на прийняття у комунальну власність І..."  № 111-6 від 12.04.2021р. 
Документ №111 від 12.04.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про утворення комісії з приймання-передачі рухомого майна
Рішення виконавчого комітету  №649 від 27.04.2021р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження акта приймання-передачі у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна
Рішення виконавчого комітету  №856 від 17.06.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(6  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 12.04.2021р.  № 111-6
 

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна



Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення Лисецької селищної ради Івано-Франківської області від 24 грудня 2020 року «Про передачу основних засобів та товарно-матеріальних цінностей фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Братківці, Узин та Чукалівка у власність Івано-Франківської міської територіальної громади», рішення Лисецької селищної ради Івано-Франківської області «Про передачу основних засобів та товарно-матеріальних цінностей фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Радча, Драгомирчани, Побережжя, та Ганусівської лікарської амбулаторії, у комунальну власність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади в особі Івано-Франківської міської ради та Єзупільської селищної рад» та рішення Лисецької селищної ради Івано-Франківської області від 18.02.2021 року «Про затвердження актів приймання-передачі», міська рада


вирішила:


  1. Дати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади основних засобів та товарно-матеріальних цінностей фельдшерсько-акушерських пунктів с. Радча,                                     с. Драгомирчани, с. Братківці, с. Чукалівка, с. Узин.
  2. Після передачі у встановленому порядку основних засобів та товарно-матеріальних цінностей фельдшерсько-акушерських пунктів с. Радча,                                        с. Драгомирчани, с. Братківці, с. Чукалівка, с. Узин, комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги Івано-Франківської міської ради» (Г. Іванчишин) взяти їх на баланс.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної політики (У. Павликівська).





Міський голова                                                                                  Руслан Марцінків









2011-2024 © Всі права застережено.