Рішення міської ради  "Про надання дозволу КП "Управляюча компанія "Комфортний..."  № 133-6 від 12.04.2021р. 
Документ №133 від 12.04.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(6  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 12.04.2021р.  № 133-6
 

Про надання дозволу КП «Управляюча компанія «Комфортний дім» на укладення договорів фінансового лізингу на придбання спецтехніки



Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про публічні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення стабільного функціонування комунального підприємства та виконання ним поставлених завдань, в інтересах Івано-Франківської міської  територіальної громади,  міська рада


вирішила:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Управляюча компанія «Комфортний дім» на укладення договорів фінансового лізингу з АБ «УКРГАЗБАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 23697280), на придбання:

1.1. Трактор «Білорусь-82.1» з відвалом ВУМ - 2,5м-01 та щіткою комунальною «залізний лев» – 4 одиниці - загальною вартістю 83584,30 доларів США (вісімдесят три тисячі п’ятсот вісімдесят чотири долари 30 центів)  за курсом гривні до долара США, встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 2332000,00 грн (два мільйони триста тридцять дві тисячі гривень 00 копійок), але яка може змінитись у разі зміни курсу долара до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами:  строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу,  яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.2. Подрібнювач деревини навісний на трактор PL-120 вартістю 3763,40 доларів США (три тисячі сімсот шістдесят три долари 40 центів)  за курсом гривні до долара США, встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 105000,00 грн (сто п’ять тисяч гривень         00 копійок),  але яка може змінитись у разі зміни курсу долара до гривні та/або вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу – не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.3. Причіп 2ПТС4 з нарощеними бортами, комунальний - 2 одиниці - загальною вартістю 13620,10 доларів США (тринадцять тисяч шістсот двадцять доларів 10 центів)  за курсом гривні до долара США, встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 380000,00 грн (триста вісімдесят тисяч гривень 00 коп.), але яка може змінитись у разі  зміни курсу долара до гривні та/або зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  - не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн), без ПДВ, та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

1.4. Вантажний фургон Citroen Berlingo вартістю 20967,70 доларів США (двадцять тисяч дев’ятсот шістдесят сім доларів 70 центів)  за курсом гривні до долара США, встановленим Національним Банком України,  що становить гривневий еквівалент 585000,00 грн (п’ятсот вісімдесят п’ять тисяч гривень 00 коп.), але яка може змінитись у разі зміни курсу долара до гривні та/або зміни вартості предмета лізингу згідно з умовами укладених договорів постачання, з наступними істотними умовами: строк лізингу – 60 місяців з дати укладання акту приймання-передачі до Договору фінансового лізингу, з можливістю дострокового погашення згідно з умовами Договору; авансовий платіж – не менше 20% від вартості предмета лізингу; вартістю винагороди АБ «Укргазбанк» за надання послуг фінансового лізингу, яка складається з відсоткової ставки за користування лізингом, як частина винагороди фінансової установи – не більше 11,92% річних у гривнях; комісії за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу  –  не більше 0,2% від суми фактичного залишку заборгованості за договором фінансового лізингу на дату нарахування (але не менше ніж 1000,00 грн) без ПДВ та витрат банку, додатково до ставки, на страхування, державну реєстрацію та інші витрати, пов’язані з виконанням договору фінансового лізингу; викупна вартість предметів лізингу – по 100,00 гривень, з урахуванням ПДВ за кожну одиницю.

2. Комунальному підприємству «Управляюча компанія «Комфортний дім» (В. Скиданчук):

2.1. Забезпечити вжиття організаційно-правових заходів щодо виконання пункту 1 цього рішення.

2.2. Уповноважити директора комунального підприємства «Управляюча компанія «Комфортний дім» (В. Скиданчук) на підписання договорів фінансового лізингу з АБ «Укргазбанк»  та відповідних договорів купівлі-продажу, як третьої особи – лізингоодержувача, з усіма додатками і додатковими угодами до нього, із правом самостійно визначати всі інші умови договорів, що укладатимуться та підписуватимуться з АБ «Укргазбанк». Передбачити умовами договорів включення витрат страхування, державну реєстрацію та інші витрати пов’язані з виконанням договорів фінансового лізингу.

2.3. Дозволити здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та технічним обслуговуванням техніки, яка є предметом лізингу, згідно з вимогами чинного законодавства та умовами договорів фінансового лізингу.

2.4. Дозволити КП «Управляюча компанія «Комфортний дім» спрямовувати кошти, отримані на збільшення статутного капіталу підприємства, для сплати авансового та лізингових платежів за договорами фінансового лізингу.

       3. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г. Яцків) забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Управляюча компанія «Комфортний дім» на виконання ним всіх зобов’язань до моменту завершення договірних відносин відповідно до укладених договорів фінансового лізингу.

        4. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, в разі необхідності, вносити зміни/уточнення в істотні умови договорів фінансового лізингу між АБ «Укргазбанк» та КП «Управляюча компанія «Комфортний дім».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови (В. Сусаніна) та постійну депутатську комісію з питань  бюджету (Р. Онуфріїв).



Міський голова                                                     Руслан  Марцінків


  






2011-2024 © Всі права застережено.