Рішення міської ради  "Про участь в аукціоні ..."  № 131-6 від 12.04.2021р. 
Документ №131 від 12.04.2021р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.04.2021



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(6  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 12.04.2021р.  № 131-6
 

Про участь в аукціоні


Керуючись п. 51 ч. 1 ст. 26, ст. 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи інформаційне повідомлення UA-LR-SSP-2021-03-22-000003-1 про приватизацію приміщення лікарні ветеринарної медицини загальною площею 16,9 кв.м за адресою: Івано-Франківська область, с. Черніїв, вул. Стасюка, 6а, а також лист комунального підприємства «Полігон ТПВ», Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Надати згоду комунальному підприємству «Полігон ТПВ» на придбання приміщення лікарні ветеринарної медицини загальною площею 16,9 кв.м за адресою: Івано-Франківська область, с. Черніїв, вул. Стасюка, 6а (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 1968611526258), шляхом участі зазначеного підприємства в електронному аукціоні, оголошеному регіональним відділенням Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях.

2. Встановити максимально допустиму суму коштів для придбання об’єкта нерухомого майна, зазначеного в п.1 цього рішення, в розмірі                   1,0 млн. грн. з ПДВ.

3. Комунальному підприємству «Полігон ТПВ» (Ю.Мороз) забезпечити вчинення всіх необхідних дій для участі в електронному аукціоні з продажу об’єкта нерухомого майна, зазначеного в п.1 цього рішення, зокрема але не виключно: сплатити реєстраційний та гарантійний внески, забезпечити своєчасне подання повного пакету документів для участі в аукціоні, встановити розмір закритої цінової пропозиції при поданні заяви на участь в аукціоні та цінових пропозицій в ході аукціону з врахуванням п. 2 цього рішення, в разі перемоги в аукціоні підписати протокол електронного аукціону та договір купівлі-продажу, здійснити оплату грошової винагороди оператора електронного майданчика, сплатити вартість об’єкта приватизації відповідно до укладеного договору купівлі-продажу, оплатити витрати пов’язані з укладенням договору купівлі-продажу, звернутись до суб’єкта державної реєстрації прав на нерухоме майно щодо реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна, зазначений в п.1 цього рішення тощо.

4. Фінансовому управлінню Івано-Франківської міської ради (Г.Яцків) забезпечити своєчасне фінансування комунального підприємства «Полігон ТПВ» на вчинення дій, передбачених п. 3 цього рішення, пов’язаних з підготовкою і участю в електронному аукціоні з продажу приміщення лікарні ветеринарної медицини загальною площею 16,9 кв.м за адресою: Івано-Франківська область, с.Черніїв, вул. Стасюка, 6а та, у разі перемоги в аукціоні, на укладення та виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайла Смушака та постійну депутатську комісію з питань містобудування, земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р. Терешко).


Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.